07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Igen jó forró pelus kamillába és rátettem:))
Akkor kézzel probálj fejni hátha:)
Éredekes
Hason NE,mert megfillad
Hagyat Ne,mert ha buki
Oldalt Ne ,mert a csipő akkor ???
Logassuk:)))
Csak, ha egy összetekert takarót teszel a háta mögé, akkor nem tud visszafordulni vagy legalábbis, nem könnyen.
Végülis egyáltalán nem biztos, hogy az oldalt fekvéstől van. Lehet, hogy egy hajszálnyit kötött csípővel született. Ki tudja. A dokinő szerint is határeset. Lehet, hogy ő kötöttnek véli egy picit, egy másik meg azt mondaná, hogy még éppen nem számít annak. Franc se tudja. Tornáztatjuk és kész.
Fsza, nekem pont azt mondták, hogy inkább az oldalán legyen, úgy jobb, ha bukik... áááááá
A hasonfekvést, meg ellazáztuk, mivel utál hason feküdni. Na, a múlt héten volt egy pár edzés:DDD
De azért nem nagyon izgatott a téma korábban, mert kézben ülve simán tartotja a fejét vagy egy hónapja. Nem is szoktam kitámasztani, mert tök erős, megtartja magának. Ha felhúzom hátonfekvésből, simán kiemeli a fejét egyenesre/függőlegesre hátulról magától és vigyorog hozzá, nem kell erőlködnie. Csak éppen ha hasra fekteti az ember, akkor nagyon durcás lesz, de most nem hagytuk annyiban:))
Nekem elektromos a fejőm, de gondolom, hogy túl sok különbség nem lehet közte. Meleg kamilla borogatás? Hogyan csináltad? Pl. egy pelenkát kamillateába áztatni és azt rátenni?
köszönjük jol vagyunk nem tudom hány mázsa majd szerdán mérem akkor szoktam:)
Ti jo nagyok vagytok:))
Én nem az ajándékért neveztem hanem,hogy a dédik lássák a tv.-ben:)
Sziasztok!
Gratulálok Lidi! :))) Örülök, hogy nyert!
Nekünk kibújt ma a második fogacskánk is. :) Szerencsére ez is nyűglődésmentesen ment, vagyis nem nyűglődött többet, mint szokott. :))
contu: nekem nagyon tetszik a hajad!
Remélem sikerül kinyomni az a tejcsit:))
Nekem meleg kamilla borogatás segitett meg kézi fejövel sikerült kifejni:)
nekünk mondták a korházban,hogy ne fektesük oldalt a csipője miatt nem is mertem szegényt 5 perc után mindig hagyatt forditottam:)
Davider!!! Nagy nagy gratula!
Ibi! Ti már megkaptátok az ajándékot??
Amúgy kivel mi van? Jól vagytok??
Kornél már 60 cm, és 4750 grann.
Az előbb szinte sütött a nap, már nem. Most kajáltam és bekapcsoltam pár percre a gépet, hogy megnézzem a leveleimet. Dávid alszik, hamarosan evés, aztán készülődés és irány a csípő uh.
A délelőtt a mellem macerálásával telt. Nem akar az egyikből kijönni a tej. Pontosabban egy helyen keményedik és nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Értem ezalatt, hogy a gép nem szív le semmit, Dávidot nem érdekli, mert nem jön belőle azonnal semmi, én meg próbálkozom mindennel, de még nem sikerült kipuhítani teljesen. Gondolom, ez elsőre nem is mindig megy, ha valakinek eldugul egy tejcsatornája (mert ezt gyanítom). A meleg borogatás semmit nem ért sajna, a masszírozással se értem el átütő sikert, de nem adom fel, mert nem akarok belázasodni miatta. Elővettem a Weleda olajat, mert az a tejleadást is segítni, legalábbis ez van rá írva. Csináltam kamilla teát, meg veszek túrót és káposztát, állítólag csodákra képesek. Remélem is!!!
Dávid szokott a nagyanyjával, meg a tesómmal telefonálni. Nagyon tud ám figyelni. Ráncolja a homlokát, meg nyög nekik:DDD
Mai kunsztunk, elvette tőlem a fejlesztő kockát és egyedül játszott vele háton fekve. Eddig csak nyúlkált, megfogta a rávarrott izéket, meg beszélt neki, de ma kiszedte a kezemből és csörgette meg fogdosta.
3 körül megyünk csípő uh-ra. Megnézi a dokinő, hogy mit fejlődtünk egy hét alatt. Nem tudom, hogy egy hét alatt mennyit lehet lazulni. Majd kiderül. Nem is gondoltam, hogy a sok oldalt fekvéstől kötött lehet a csípő. Szerencsére csak éppen kötött, határeset. Remélem valamit produkál neki hasonfekve is, mert amikor megmakacsolja magát, akkor max. az öklét kezdi el rágni, ennyit a fejemelgetésről:DDD Pedig tegnap is könyökölve nézegette az apját (éppen olyan kedve volt), de ezt hiába mondom a dokinőni, nyilván kiröhögne, hogy miket mesélek neki.
fuuuuuuu megyek ebédre látod milyen szép a menyed???:))
Marci mit szol hozzá???Lídia puszilja:)
Köszönjük csak beérik ha nem csal az ember bár most felvannak háborodva a kizárt babák anyukái uj verseny inditást kérnek:)
Hogy vagytok milyen idő van felétek???
HIPP-HIPP HURRÁ! NAGY GRATULA! TUDTAM ÉN! DE JÓ! ÖRÜLÖK! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PUSZA! Majd jövök, csak most éppen töltött gombafejeket gyártok, mindjárt kész. (Tudjátok, fehérjenap... :D)