07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Jo reggelt mindenkinek Ibi holnap lesz és irok neked ma tutira.
Ugy fest rádumáltam ma megy lefoglalozni (de csak hallkan nehogy elkiabáljam)
Szia!!
A gyógyszertári fürdetőt majd a gyerek doki irja fel ahogy a popsikrémet,alkoholt,vitaminokat ,kupot is és majd akkor kell kiváltani...
Nálunk a kórházban Gabi fürdetőket használtak igy én 6 hetes korátol azt használok Gabi,-sampon,fürdető,olaj,tesápoló nekem bejött.Pelenkát,hogy ne csusszkáljon össze vissza na meg neki az még furi kemény dolog .
Én elöször egy textil pelenka darabbal mosdattam ma már én is spéci szivaccsal kimondottan csecsemőknek.Na több nem más nem jut eszembe:)Puszi pihenj sokat.
Ezt befigyeltem! A férjeméknél ma tartják, azért kevertem össze ... :PPP
DE AKKOR IS!
Szia! Remélem jól vagy, és most már sikerült szerencsésen kihúznod még legalább két hónapig. :)
Tarts be minden utasítást, és akkor nem lesz gond.
Állítólag 6 hetes korig (van aki 3 hónapos korig mondja) a gyógyszertári fürdető a legjobb. Ezt az orvos felírja nektek receptre, most nem jut eszembe a neve, de biztosan lesz, akinek beugrik.
Bevallom, nekem nem ez volt a kedvencem...nem azért, mert nem volt jó, hanem az állaga miatt, olyan csúszkamászka... :D
Nagyon jó a Nivea pl. Én a Jonhson's-t nem ajánlom, nagyon szárítja a baba bőrét. :)
A textilpelust én azért teszem a biztonsági fürdetőre, mert egyrészt csúszásgátlóként funkcionál, másrészt átveszi a víz hőmérsékletét, és ez komfortosabb a babának. :)
Van aki kézzel fürdeti a babákat, van aki szivaccsal. Én eleinte csak kézzel fürdettem, ma már van hozzá spéci pihe-puha szivacsunk... :)
Ja, és állítólag az első két hétben nem is muszáj fürdetni, elég a nedves lemosás, különös tekintettel a hajlatokra. :)
ja és a lényeg, ha tudtok segíteni, légyszi üzenetet írjatok, mert nem tudok visszaolvasni!
KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!
jó reggelt!
Vki megírná, vagy inkább minél többen, hogy mit szerezzek be egy újszülött babához fürdetőszerek gyanánt?
a legjobb a gyógyszertári? de abból is mit?
ti ezt már mind tudjátok!!!
ja meg azt is, hogy ti pl. tettetek plusz textíl pelust a kádba? az mire jó? csak sok fotóm láttam. ja és kézzel jó őket fürdetni? vagy szivaccsal???
ááá, kezdő vagyok - bocs
köszi előre is mindenkinek!
amúgy jól vagyunk, csak próbálok nem sok időt itt tölteni a gép előtt, mert fekvés van előírva.
Te, hát az nem HOLNAP lesz? :DD
De azért köszi. :)
És viszont, neked is. :)
Visszajöttem
BOLDOG NŐNAPOT
kívánni magunknak :))))
Akkor ő egy nagyon okos pali. :)
Az enyém kétkezi munkás. :) (Na, ezt nem úgy értem persze, hogy hülye lenne...)
Asztalos. :)
Jó Éjt Contu és Neked is Manna!
Én is megyek...jót beszélgettünk
Szép álmokat! :))
Ilyenem nekem is volt. Aztán az életünk folyamán kétszer is jártunk együtt. Persze nem az oviban. Bár ott mi voltunk az álompár. :)
Három évig kitartottunk egymás mellett. Az iskolában aztán külön osztályba kerültünk... :)
Együtt jártunk egyszer kb. fél évig 15-16 lehettem, aztán rá egy évre még két-három hónapig. Aztán neki jött a nagy Ő, gyermekei anyja. :) De a mai napig nagyon jó viszonyban vagyunk. :)
Elfáradtam! Megyek aluszkálni :)
Sziasztok!