07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Gondoltam, hogy nem ölsz le egy bárányt egy kis főzelék miatt... :DDD
De én üvegesben sem láttam. :)
Igazság szerint majdnem tíz, egy hete 9600 g volt, de van hozzá 73 centije is. :)
Loninak is szép súly a 8, mert ő kislány. :)
Miért, kimostad? :DDDDDDD
Süt a nap ott is?
Igen,nézegettem már Danit..hát klassz kis srác,az tuti:))))
De van egy ismerősöm,neki meg volt a lánya vagy 3 és fél hónapos,de már mászott!Most 10 hóonapos,de jár!Szóval....nekünk meg még a foga sincs kinn:)De a fog elvileg,az első alsó 2 metsző normál ideje az 6 hóonap és ha jól emlékszem 10 hónap között mondható normálisnak,ha előbb jön ki,az hamar van,ha később,az meg későn..(ki gondolná)....és azt hiszem sokan beleférnek ebbe a kategóriába:)
Szia Egypt Barni???Jol vagytok??
Vali Lona ????
Hát, akkor neked is kitartást. :) Nekem most a mozgással vannak problémáim. Kicsit ellustultam. De úgy gondoltam, hogy jövő héttől megint szánok háromszor fél órát tornára. :)
Amikor Marcikám beteg lett, kb. három hete, akkor két hétig kínlódtunk, sokat kellett ölben tartani. Na, az elég torna volt egy több, mint 9 kilós gyerekkel. :D
Igen, kb. két hét van köztük. De hát az enyém pasi, a lusta fajtából (most még). :) Én a hordozóban etetem, úgy, hogy azt meg beleteszem a babakocsiba és a megfelelő dőlésszöget párnával alakítom... Az etetőszékbe még én sem rakom, mert azért még hamar elfáradna a kis gerince, szerintem. :) Kb. 1 hónap múlva, addig meg gyakoroljuk az üldögélést. De nézd meg Moncsi Daniját, hát az a kiscsávó eszméletlen miket tudott és tud most is korához képest. :)
Egyébként etetőszékünk van (nem asztalhoz rögzíthető), de még a tesóméknál van (ott két éves a kislegény), a Patriké volt. :)
Persze most,hogy nem eszel kenyeret,belódult a különféle kenyerek felé az érdeklődésed:)))))
Nekem is van ezer receptem ,de nem csinálom meg egyenlőre,mert lassacskán fogyizok.Elsőre vettem/kaptam/..egy leg magicek,az jó lábra,meg nem kell órákat szöszölni vele.
Most meg csinálni akarok egy drasztikus idnító kúrát(böjt..már csináltam,nem gáz)..és utána valami normális,alacsony kalóriás,de nem vészesen..és valami rendes egészséges kajálást...hátha meghozná az eredményt:)
Tejem szerencsére van bőven, fáj is eléggé a mellem. :S De ez a kis tündér tényleg kárpótol mindenért.
Megyek is, mert kezd nyöszörögni! :)
bocs a kérdőjel mosoly akart lenni:
Szoval szia Valikám:)))
Kis pocakmaci,akkor:)
Nekünk meg elsőnek pont a hátról hasra ment,csak sokára tanulta meg a hasról hátra mozgást,de megvan az is:)
Jóol emlékszem 2 héttel idősebb a fiad,igaz?...akkor én is remélhetem,h kb ülni fog magától kicsikét,mert szívesen tenném bele már etetőszékbe,de addig nem nagyon akarom,míg nem ül rendesen.Most a babakocsijában etetem,azt pont olyan dőlésszögben tudom állítani,ami kényelmes etetéshez.Az autóshordozó az nem jó ehhez,mert az jobban gombóccá formálja és az csak utazáshoz jó...
Pihenőszéket meg nem vettem neki(hogy abban etessen),mert nálunk mindig vagy földön van,vagy kézben...pár alkalmat próbáltam a hordozóban,de csak míg pirinyó volt...így jobban lefoglalja magát,ha leteszem a földre.szép nagy terület,így tud rakoncátlankodni:)
Te hogy oldod meg a kajáltatás helyét?Mit tervezel?Széket,asztalhoz rögzíthetőt?..?