07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sziasztok én majd megprobálok de már csak szerintem Bebe-t tudok de megprobálok:))
Csomagolok de mikor szoptatok jövök:))
Sziasztok, bár látom, hogy senki...
Azért boldog nőnapot mindenkinek ♥
Ha valaki olvas és tud tápszer ügyben segíteni, akkor örömmel fogadom. Tegnap írtam, hogy megköszönném, ha valamelyik szoptatós anyuci tudna íratni tápszert :))))
reméljük nem lesz rá szükséged, és még sokáig lesz tejcsid ☺☺
Elég jó az idő, 10 fok:)) És az esső sem esik.Lemegyünk sétálni, hátha sz@rrá ázunk:)))))
Szisztok!
Panna, nekem már 6 hét után megjött, de azóta is szoptatok. úgyhogy nincs összefüggés. Viszont amíg megvolt kevesebb tejem volt :( gondolom a vérzés miatt.
☺ Hát ez az, lehet meg sem fogja enni:((
De szerintem neki mindegy, mindent megevett eddig.
sziasztok!!
emlékszik valaki, hogy 2-3 hetesen mennyit evett a babája egy kajára??
Igen 1 hét múlva már itthon lesz végre.
Tök jó a kiscipő, és az a szőnyeg is.Én is pont ma néztem a reklám újságokban ugyanilyen szőnyeget, csak nem tudok elmenni megvenni.
Elhiszem hogy Te is mennél valahova,de én is kb 1 hónapot nem voltam szinte sehol,na kézin meg boltba.
De ahogy olvsatam a naplódban Apa nemsokára jön haza:)))
De nagyon sok.
Ne azt nézzük már hogy egy étkezésre mennyire jön ki,hanem az egészet ami igenis nem kevés!!
Szerintem váltsál!
Napi 3 x eszik tápszert.
Abban igazad van, hogy az a 100-130 ft / nap a tápira nem sok.De emelett rengeteg minden kell még / nap.
Senki félre nem értsen, én nem a gyermekemtől sajnálom (sőt a lehető legjobb, legminőségibb dolgokat kapta eddig, és fogja is kapni) a havi 12 000 ft tápszer pénzt.De ha van olcsóbb és semmiben sem különböző tápszer, akkor miért a drágábbikat vegyem.
Jelenleg nem sokat, szint alig.
Napi 1 x eszek, mível magam vagyok.
De miért??
Szerinted a 12000 ft csak a tápszerre nem sok?? Plusz a tejpépek stb. stb.....
Jó reggelt:)Mindenkinek kellemes szép napot kívánunk:)
Panna elvileg amig szoptatsz nem jön meg de ha mégid forditva nem igaz tehát tejcsi marad.
Nem jöhet a kistesó????
Manóci megyek én is.
Jó éjt neked.
Szia.
Nekem is fáj:))De most tényleg!!!