07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Mi is költözünk, ha sikerül minden jogi csűrcsavaron túl lenni. De addig még vagy 2-3 hónap. Mondjuk nem a papírok miatt, hanem mert arra kértük a kivitelezőt, hogy a füvet is simítsák irányba, csak akkor költözünk. Sőt, a párom ma azzal állt elő, hogy ő legszívesebben megvárná, amíg az ikerfél is elkészül, hogy ne keljünk minden nap flexelésre:)
Ti hanyadikban voltatok benne?A 9.be,a jövöhét biztos!
mennem kell majd vissza nézem az előző adást ott bemondják hanadik heti győztes:)
Hát igen,igy sookal nehezebb az egész.
Már Én is gondoltam rá,hogy egy jópár napom abból fog állni,hogy takaritás szopi takaritás szopi majd költözés szopi költözés szopi!Ingázhatok le-fel! :)
Azt mondta valaki most a 8.heti lesz:)
Szerintem most szombaton lesztek benne! :)
Még sehogy nincs dobozz
nem lesz egyszerű babával csomagolás 3 oránként szopi :))nagy fába vágtuk...
Ja még mindig nem tudom melyik müsorban lesz:)
Hogy állsz a csomagolással? Nem irigyelek,bár 2 hét mulva Nekem is lekk, csak nekem egy szobányit kell mert a többit azt már ugy veszük bele :)
Igen igen Peti is kiszurta és mondta ha nem nyerünk majd oda beküldjük:))
Hát nem a mostaniban volt akkor talán jövöhéten lesz! Mondjuk multhét pénteken délután küldtem be.Na mindegy akkor is nézzük! :)
Akkor jövö hét pénteken lesz???
Majd fog:))
nem szabad sürgetni elöször én is azt hittem csak a feje huzza de nem mikor már többször egymás után átfordult:)))
Roli erre még kisérletet sem tesz,bár szerintem azért mert nagyobb az átlagnál :)
Állandoan jár keze lába meg a fejét is naygon szépen tartja ,de fordulni még nem fordul
igen szerintem is ez a könnyebb :))
Lídia is tudja már:)
Pont erre gondoltam megy atv a háttérbe ugye??
Nem baj Szilvia.21 majd megyünk hizlalni a poponkat abba a ckiba:))
Majd ha kiköltröztök járunk együtt szoliba! :)
szerintem hasról könnyebb, mertkézzel-lábbal segít, plusz a feje is oldalra billenti, ami lendületet ad.
énis mindig vissza kerülök:)
Panna ugy irigyelek én nem tudom senkire hagyni manot még szolizni sem tudok:((
Nagyon helyes. Mindenhol így kellene. :) Na, nézzük a műsort. (Valahogy mindig visszakeveredek...mármint ide.)
És ki lesz Annával???Panna majd panaszkodom ha lesz időm oké:))
De most csomagolok:)
Hát csak nagyábol olvastam vissza egyesen kezdődik a babamüsor:)
Igen V.ker Rogán minden babának ingyrn adja a z önkormányzat állja az összes ajánlott oltást:))
Megnézzük. :) Már bekapcsoltam a tv-t. :)