07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Tereza! Vettem könyvet. 14 oldalig jutottam el, még minden zavaros, nem tudok elindulni egy szálon sem, de nem adom fel.
Azért csak annyit olvastam el, mert kiscsaj a parkban felkelt én meg fáztam és hazajöttünk :)
Én is éneklek mindig a kicsinek, megnyugszik tőle.
Olyan csodálatos volt ma számomra, hogy nagyon sírt az apjánál Panni (nem tudom miért) és ahogy átvettem megnyugodott. A szemem is bekönnyezett tőle. Jó érzés, hogy velem megnyugszik mindig. Csak Garcijjja vette egy kicsit a szívére, de mondtam, hogy délelőtt velem is nyügi volt.
Örülök, hogy örömet szereztem vele.
Kis ovis hangja van :)
Meg.És már el is énekeltem.:)))))))))))))
Imádom.A másikra is megjött.
:)))
Kérünk fotót ám ☺
meg tudtad nyitni?
elment a másikra is - biztos, ami biztos :)
Szia!
Végre elkaptuk egymást itt is.
Hogy kérdezhetsz ilye???????? :D
enyhe hideg front jön:((
De ügyi Panna:)
Szia Ibi!
Nagyon édes a kis Eszti bab a kacsákkal, olyan aranyosak, annyira tetszett, hogy mi is vettünk a Manócskának, de mi csak egy darabosat kaptunk, kapott mellé még egy kis cicát! Nem baj úgye, hogy tőled vettük az ötletet, de tényleg nagyon megtetszett! :))
Ha megreped a burok, csak az úgynevezett fejvíz folyik ki, vagyis az a kicsi mennyiség, amely a baba feje és a méhszáj közt helyezkedik el.
Ti hallotatok erről ,hogy a magzatviznek van (fejviz része) és az folyik el?????
Dávid, olyan mint a csecsemő Drakula, utálja a napsütést. Szerintem örülni fog, feltéve, ha rájön, hogy mi a szar van a fején.
Van terepszínű kantáros gatyája is, tökéletes lesz a szemüveg és a sapi hozzá:DDD