07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sziasztok!
A Gulliverben több játék van /választék,mint a webáruházukban?
Ha kérünk kölcsön kártyát avval simán bemehetünk?
Az a kis gombafejű izé, amit lyukas táblába dugdosol?
A Gulliverben láttam (kint az M3nál).
Sziasztok csajok!
Aki vett már pötyi játékot, az legyen szíves és ossza meg velem, hogy hol és milyen fajtát! :-)
Köszönöm
Ne haragudj drága.
Azért nagy részt te tudod az életemet, nem semmi volt ez az év sem ezidáig.
Esküvő szervezés, építkezés, majd újabb költözés, és most terhesség, csak jó, jó hátán....
Szia!
Nálatok kis tesó?
Nem semmi! Mihamarabbi jobbulást!
Mi már április óta oviba járunk. Úgyhogy Dodi jövő őszre már veterán lesz :D
Igen igen emlékszünk egyesek még irnak is hivnak is de lesem tojsz már minket.....:)
Gratulálok:)
Nagy tesó éppen beteg. Kétoldali tüdőgyulladást kapott . Bölcsis egyébként, 3éves lesz februárban. Ősszel menne oviba pontosan nem tudom mikor , ugye a baba érkezésétől függ.
Kedves vagy, hogy gondolsz ránk...
Gratulálok!
És mi a helyzet a nagytesóval? Ovi?
Sziasztok!
Csak beköszöntem hozzátok, úgy néz ki a 2011 augusztusi babót váró kluba kell majd mostantól igazában tartoznom! Szorítsatok. Spinracing megy, de óvatosan , vigyázok!
A spininges kismama vagyis exkismama:)
Mi szél hozott erre?!
Sziasztok!!!!!!!!!!!:)
REmélem, emlékeztek még rám....
Sziasztok:)
Kitti várjuk a képeket nagyon:)
Szerintem ne fordíts neki, meg fogja érteni nélküled is!!! Komolyan. Az ilyen kisgyerekek sokkal többet megértenek, mint hinnéd. Ők még nem tudják, hogy ha valaki más nyelven van, azt "nem értjük".
Inkább fotózz!!!
Csajok!
Lizi ma "síelt"!
Volt rá 25-ös cipő. és kb 60-as léc. :D
Felmentünk a hegytetőre, mert oda ígérte magát az oktató 1-re, ami nekünk elég szar időpont, mert ugye akkor már aludni kéne, és még fél 2kor sem volt sehol, így felhítuk és áttetük holnap 10-re. :D DE! Volt Lizi lábán bakancs, és gyönyörű rózsaszín pegazusos léc is! És én csúsztam vele egy kicsit, hogy tudja, miről is szól ez az egész. Csak sajna mire az oktató jött volna elfáradt szegény, aztán nem akartuk az egésztől kedvét venni, így holnap 10-től tanulunk! :D Igaz németül fognak hozzászólni, de majd fordítok. :D És olyan csinos volt. Az a sícucc, amije van neki!!! :D Majd teszek fel képet, mert írtó cuki! :D
Szia!
Jó,köszi szépen!
Most beszéltem veresen a Missióval 13.-ára kaptunk időpontot a fül-orr-gégészetre.
Hétfőn meg megmondom ha megyünk vissza a másikhoz,hogy egyenlőre hanyagoljuk ezt az egészet.
Ezzel sem lenne gond,mert kedvesek,rendesek voltak,meg az óvónőnk ajánlotta,mert régóta odahordja Ő is a fiait és mindig jól kikezelte őket.
Csak Én kicsit elhamarkodottnak érzem azt a kijelentést ennyi után hogy ki kell venni az orrmanduláját.
Nem tudom,hogy a Missióba van e ilyen rendelés vagy itt a közelben még valahol.
Hol?
Csak mert nekem nincs semmi
Szia!
weberkitti mondta,hogy kérdezzelek meg Téged egy dologról,kérlek olvasd már el Roli naplójában az utolsó bejegyzést és irj,hogy mi a véleményed róla,hová kéne esetleg mennünk.Köszi!