07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Nálunk én csináltam/csinálom.
Szerintem ne adjátok fel,próbálgassátok,mindig kicsit jobban még akkor van egy évetek nem?
Szia!
Panni kb. egy hét alatt szokta meg azt, hogy nem volt bent rács. Olvass vissza a naplómban. :-)))
Ma már tök természetes neki, így nem is szórakozik vele.
Sokaknak rendeződik. Egyébként a pelenkás korszak tényleg nem kedvező neki. Dodinál is problémás terület. A múltkor addig ugrált, hogy félig elvégezte a doki munkáját, de még mindig nem ok. Vagy egy másik ilyen baleset megoldja vagy marad a krém, esetleg a doki.
Attól függ, hogy mi pontosan a helyzet Barnusnál, Dodinál igazából le van még tapadva egy részén, ahol nem kellene. Ha be is van szűkülve az más. De ezt valószínűleg tényleg korai még eldönteni, különben a doki sem bagatelizálta volna el.
Körülmetélést írtak meg hasonlókat... Meg altatásos műtét, stb... Bár nyilván nem a neten kéne tájékozódnom, de a dokink nem mondott semmit.
Hátha lesz valaki, aki biztat itt a fórumon, hogy még simán elmúlhat, vagy x.y.-nak is ez volt, aztán 3 éves korára rendeződött...
Hasonlítsd össze a két srácét és valószínűleg szembetűnő lesz a különbség (nem a méretére célzok:)).
Azért ne dramatizáld el, egy metszés vagy éppen csak egy gyors húzás, nem műtét...
Nem akarom, hogy műtsék...:(
Eddig is ilyen volt, csak én nem tudtam, hogy így nem jó, nem volt nekem eddig fiam... Valamit hátra lehet szerintem húzni rajta, nem tudtam, hogy mást is kéne még...
Olvasgattam egy kicsit, azt írták, ha panaszt nem okoz, akkor nem szokták kicsiknél kezelgetni, meg hogy 3 éves korra csak 10%-nál beszélhetünk igazi fitymaszűkületről, de addig még van egy évünk... Azt a szteroidos krémet is olvastam.
Miért vagy most beszarva, ezek szerint eddig is ilyen volt?!
Nem akkora ügy, hogy ezen parázz!:)
Egyébként meg van egy enyhe szteroid tartalmú krém, amit szoktak ilyenkor ajánlani, de csak ha magától nem megy, ha azzal se működik, akkor pedig megoldja a doki.
SOS!!
Megvolt az oltás meg a státuszfelmérés, minden oké, kivéve, hogy fitymaszűkülete van.:(
Kérdeztem, most mi a teendő, azt mondják, most semmi, majd ha szobatiszta lesz...
De mondom, mégis mit csináljak?
Hát fürdékor próbáljuk húzogatni... Minden fürdésnél húzogattuk eddig is...
Tisztára be vagyok sz.rva...
Te szoktál csinálni Tiramisut ugy emlékszem?!
Eltudod küldeni jól bevált recepted? :)
Bocsi,de most már tényleg mennem kell...:-(
Puszi