07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Neked meg akartam írni, hogy tök jó a hajad még mindig!:) Olyan, mint mikor fodrásznál voltál, és nagyon jól áll!
Jól van Barni, pont most írtam, hogy legurult tegnap a lépcsőről, de szerencsére semmi baja sem lett.
Kerestük, csak nem tudtuk, hogy pont ilyet. Vagyis megvolt a konyha, de nem volt étkezőgarnitúránk, viszont nem vittük át a régit költözéskor, mert félő volt, hogy akkor nem tartjuk olyan fontosnak a keresést!:D
A régi viszont baromi hülyén nézett volna itt ki, el se tudom képzelni, főleg, hogy ezt így megszoktam azóta.
Szóval elindultunk és néztük egyik boltot a másik után. Egyszercsak megláttuk ezt és nem is keresgéltünk tovább.
Igen nagyon csinike:-DD
te sem panaszkodhatsz:-D
Barni jol van?
Na lépek aludni, bár nem tudom mennyire sikerül, mert az én drága kis Pocaklakóm, újabban éjjel élénkül fel és hatalmas bulikat rendez odabent....
Jó éjt Mindenkinek!
Sziasztok!!
Zelma, annyira nagyon csinos vagy!!
Tudom, hogy nem bírtál enni meg nem szabad, és így alig híztál, de akkor is!
Persze. Meg vércukoringadozás is lehet, nem feltétlenül kapod el egy sima laborral.
De inkább a stressz lehet mögötte, ha viszonylag normálisan eszik és nem vár vele estig.
Mi lehet az állandó kóvájgás oka, szerintetek?
Az Uram 3 hete érzi ezt, de más tünete nincs, vérnyomás, vérkép rendben...viszont roppant stresszes a melójuk mostanság, ettől lehet?
Köszi:)
Véletlenül bukkantunk rá és nem vacakoltunk a döntéssel sokáig, mert annyira passzol a konyhabútorhoz is, hogy akár együtt is tervezhették volna.
:-DD
És hol van itt a közelben olyan üzlet??a gödöllői stop shop-ban van??
Igen hálisten pont azon agyaltam ő utoljára áprilisban volt beteg mikor anyostol elkapta a hányásos-hasmenéses nyavaját és korházban voltunk...kiváncsi leszek ha elkezdi az ovit mi lesz...:(
Remélem olyan mint én és nem lesz beteg.
Még én sem tudom, holnap egyeztetünk, ki mit vállal magára...
Lídi jól van?
Te Zelma relytegeted a hasadat???
Repülnek a gyogypuszik Milánnak:)
Na irhatad volna azt is saláta meg sütés:-DDD
nem lettem okosabb:)
Salátákat, meg sütök valami apróságot.
A nagydolgokat a család megfőzi és mindenki idehozza, mert nálunk lesz a Szenteste...aminek egyrészt örülök, másrészt meg nem...
Valamit kikell találnom,mert amig fiatalok voltunk jo volt trendi:-DDD
De mostmár szeretnék hasonlot,mint Terezáéké,nagy támlás székekkel ehez még a székis kényelmetlen:(
Isten őrizz, hogy ráess...még összetöröd magad...nem lehetne egyszerűen csak ráejteni a leveses kondért?
:)))))))))))