07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Nálunk szerencsére tavaj sem volt semmi baj,meg mi midig kikötjük biztos ami biztos.egyetlen egyszer volt műfenyőnk mikor Roli született,szép volt,de számunkra nem az igazi.
Mellé egy kiváló fenyő illatú spray és már kész is a fenyő:))))))
Én vettem egy 215 centis műfenyőt. Egész jól néz ki. Meguntam, hogy állandóan fenyőt kell keresni az utolsó pillanatban, hiába veszünk normannt, az meg széttörik, ahogy visszük ki, úgyhogy ígyis-úgyis mindenhol fenyőtű lesz. Ráadásul annak aztán semmi fenyőillata. Úgyhogy most egy műfenyővel próbálkozom, azt nem kell kidobni, mehet fel a padlásra.
Ármin miatt szerintem amúgy sem lehetne sokáig itt,tuti babrálná és tavaly is rádőlt.
Szerintem mi veszünk egy műfenyőt vagy ha igazit akkor csak egy kisebbet.
Mi idén olyan talpba teszzük amibe lehet vizet önteni,mert a padlófűtés miatt is nagyon gyorsan szárad minden,tavaj is tök gyorsan elkezdett hullani :(
Jól öltözzetek be nagyon hideg van.Brr...
Puszi,sziasztok!
Nekünk is csak a fa és a kaja,süti hozzávalók hiányoznak.
Bár mi erősen gondolkodunk műfenyőn nekem praktikusabbnak tűnik.Itt a dög melegben nem maradna meg sokáig ráadásul én sajnálom szegény fenyőket.
Roli megkédeztem 3szor is,hogy menjük e sétálni és mindszer határozott IGEN volt a válasz ugyhogy kénytelen vagyok felöltözni és menni egy kört a parancs az parancs :D
Nekünk is megvan minden csak a fa hiányzik,azt a héten veszük meg.Na meg a kajákhoz a hozzávalók,de azt csak jövöhéten veszem meg,a sütiké mind megvan már.
Ármin most kelt kb 5 perce,de még az ágyában lustizik:-)
Lehet,hogy mi is elmegyünk még egy körre veszek még pár dolgot ami eszembe jutott és akkor már tényleg megvettem minden ajándékot.
Nem,itt magyaráz mellettem már,lehet elmegyünk kicsit sétálni,bár nekem semmi kedvem,mert nagyon hideg van,de süt a nap.
Szia!
Néha van ilyen...
Rolcsi alszik?
látom még nem, na sebaj, karira megtudjátok:)
Gratulálunk Manduláéknak! Egészséget, boldogságot kívánunk nekik!
Gratulálok Manduláéknak!:)
Gratulálunk, és hosszú, boldog életet kívánunk a pici fiúnak!:))
Gratulálunk Manduláéknak:-))
Én 2 ettem du,de este fél 12kor olyan éhes lettem,hogy megettem szintén 2...
Mi is gratulálunk Nekik, a hóesés előcsalogatta a kisfiút:)
Sziasztok!
ez szupi...
Gratulálunk Mandula...tényleg gyorsan jött a pici.
Igazi karácsonyi ajándék :)
Sziasztok!
Manduláéknak jó egészséget kívánunk! Örülünk, hogy otthon lesz karácsonyra. :)
Ja, és nagy gratula! :)
Pedig 22:58-kor volt itt utoljára,akkor jó gyorsan jött! :)
Szia!
Szivből gratulálunk Nekik!!!
Sziasztok Ma reggel megszületett Mandula fisfia mindketten jol vannak császárral született paramétereket még nem tudok amint tud ir majd:-DD
Igen,azt a végén a cukormázba kell tenni