07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sziasztok!
Hát igen. A tojáshéjban rengeteg kalcium van, de tényleg nem egyszerű fertőtleníteni. Szerintem akkor már inkább Tovitát törj össze neki. Az tojáshéjból készül. Az az egyik legjobban felszívódó kalcium készítmény.
Mondjuk Dani (ha jól emlékszem) nagyon hamar, alig pár hónaposan már mászott. :)
Mindig előrébb járt pár hónappal a koránál... :)
Szia Drága!
akkor borult a napirend???????????????hihihi
Nálunk is de főleg a délelőtti időben, mert Milán képtelen elaludni a nagy melegben...és mi lesz később?????????????pffffffff
Igen, ez így van. :) Rengeteget változnak, akár egy hónap, vagy egy-két hét alatt is. :)
Hipp-hopp a fejünkre nőnek. Patrik már 134 cm. Én 162. Szóval kb. 3 év, és akkora lesz mint én, sőt, lehet, hogy sokat mondtam. :)
Moncsimamának Daniját néztem a naplóban. Hát, nem semmi a kiskölyök. 6 héttel idősebb mint Marci, de nagyon ügyes. :)
Bizony..irtó gyorsan haladnak a korral:)))Öregszenek...de mi egyre fiatalabbak leszünk:))))
Amúgy mindig szembeötlik,hogy na,eddig ezt vagy azt szerette vagy csinálta,most meg tök másképpen.
ìgy csinálom már neki, elég régóta,hogy ne igazi püré legyen már,hanem darabos...de úgy vettem ésre igazából azért ez a tiltakozás,mert a masik kaját lehet megfoni,meg betolni a szájba,stb..szóval érdekesebb:)
De tulajdonképpen ez nem is probléma nekem,hiszen elöbb-utóbb majd normál módra kell ennie(még messze van persze)...végülis az a cél,hogy ne pempön éljen a gyerek.
marad pempösnek a joghurt, a gyümipürét, a pudingfélék, a gabonaép és eljött az ideje a darabosaknak is,hogy rendszeresen részt kapjon az étkezésébe....hm...egyre nagyobbak a gyerekeink:)))))))))
Hát igen.
Nincs alatta semmi takaró meg semmi,csak egy ujjatlan bady van rajta és kész,de ez sem segít most.Szerintem hozzákell szoknia még a meleghez
Akkor meg nincs bennt levegő,meg csak a szobában van redőny a többin még függöny sincs. :)
Pedig tegnap is olyan szépen elaludt bodyban.Most betettem a kiságyába hátha,de csak nyöszörög.
Igen, napközben nálunk csak árnyékos oldalon van nyitva ablak, napos oldalon zárva, sötétítve. Aztán 4-5 körül kiviszem, mikor kicsit hűvösebb van, és kinyitom az összes ablakot, mindenhol.
Mostanában fél nyolc-nyolcig kinn vagyunk. Kicsit eltolódott a fürcsi ideje.