07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Köszi:)
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Ma Milán reggel 6-ig aludt, este 9-től...és mivel ügyik voltunk, apával már 10-kor ágyba bújtunk, úgyhogy mondanom sem kell milyen fitt és kipihent vagyok...:)
Imádom.
6-kor megetettem, majd gyors leugrottam a boltba, elindítottam egy mosást, és feltettem az ebédet főzni...Milán visszaaludt apukájával 8-ig, én addigra vígan mindennel végeztem:)))))))))))))
szuper:)
1-kor pedig megyünk a barátnőmékhez medence partyra, alig várom, remélem Milán is élvezi majd, csak mit adjak rá azt nem tudom...
Illetve egy sapit biztos, a nap ellen, meg egy ujjatlan bodyra gondoltam, jól bekenve a testét, és persze szigorú árnyékban:)
Sziasztok :))
Lídia 19-kor elaludt:))23-kor,02-kor,fél 4-kor itt egy orát fent volt,utána 6-kor és 10-ig fent volt most alszik...De miért nem éjszaka???
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
És este hamar elalszik?
Szerintem hasonló az alvásmennyiségük napközben.
Na megyek jászunk egy kicsit utána meg megfőzök.
Szép napot,majd még jövök...
lépek. megetetem a kis szarost.
Szép napot mindenkinek! Majd még jövök ha tudok...
Nem tudom, lehet. Kétszer alszik napközben, délelőtt fél órát. Délután változó, fél órától a két óra hosszig. Este még elalszik kétszer 10-10 percre. De nem lehet ébren tartani mert olyankor látszik, hogy nagyon álmos.
Mondjuk tegnap átaludta a délelőttöt, fél 12-kor ébredt.
Ármó mennyit alszik napközben?
Na jó azért éjjel egyszer riasztott. Valahogy hasra fordult alvás közben és elkezdett sírni. Visszafordítottam és aludt tovább.
viszont este úgy kell ágyba imádkozni, mert nem akar elaludni a kis szaros.
:-o Nem kispályás a srác.:D De szeretnék egyszer én is ennyit aludni egyhuzamban:)
Igen, nagyon jó napunk volt. Naplóba tettem fel képeket!Léna grimaszai voltak a legszebbek! :D
tegnap este 11 körül aludt el. Nagyon eleven volt este.
Most ébredt fel. épp nyújtózkodik és ásítozik.
Akkor jó napotok volt.
Lilienre én is csak egy rövidujjút és egy térdnacit adtam. A zoknit néha ráadtam, néha levettem. Mezitláb nagyon élvezte. Tegnap voltunk csípőszűrésen. Az egyik babán hosszú ujjú pulcsi és hosszú talpas nadrág volt. Szegény, biztos melege volt.