07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Megpróbáltam visszaolvasgatni. Szófosás!!!!
Ami megmaradt bennem:
Ibi! Gratulálok a jó eredményhez. De akkor a D-vitamin felhasználási problémát nem értem én sem... Honnan szedték, ha jó az eredmény?
Gval! Patriknak volt bébikompja és imádta. Mozgásában egy percig sem gátolta, és mivel ő nem maradt meg a járókában, etetőszékben, és még másképp nem tudott helyzetet változtatni, ezért nekem első osztályú megoldás volt, ráadásul nagyon élvezte. Sem gerincével, sem mozgásával későbbiekben sem volt probléma. Marcinál én most fogom bevetni. (Egyébként nálunk a családban minden gyereknél használták, és senkinek nem származott hátránya belőle...)
Nyelv: szerintem tanítsd Te is, úgyis kupálni fogja a kiejtését a környezet... A tv, rádió jó ötlet, ugyanis rengeteg ragad a gyerekekre ezekből a szerkezetekből akaratlanul is...
Laryan! Jobbulást kívánok Laurának, szegény, sokáig húzza.
Sapkatéma: Hát, nekem sem sikerült még pont jót találni... Vagy nagy, vagy kicsi, vagy hülyén áll. Most találtam meg Patrik két kalapját, azt használjuk... Marcus olyan aranyos kis "parasztgyerek" benne, a kerek kis képével. :)
Látod, lassan szép vékony leszel. Őszintén gratulálok!!!
Ovis ballagás? Patrik tavaly sok mindenkitől suliba való cuccosokat kapott. Pl.: színes cerka, tolltartó, füzetcímke, filctoll, grafitcerka, füzetek (persze a menő design-okkal... Shrek, Pókember, Thomas - ilyesmi). Ezekből kisebb vagyonravalót meg lehet venni. Természetesen a "ballagó" plüssállatkával spékelt mini virág- vagy édességcsokor sem hiányozhat. :)
Lenne egy kérdésem.
Ma megyünk keresztlányom ballagására(ovi).Mit lehet venni egy 6 évesnek???
Sos!!!
Sziasztok!!
Manna képzeld nemhogy a 80 kilót sikerült mára hanem 79 kiló vagyok:)))
Sziasztok! Jó reggelt! Örömmel tudatom veletek, hogy a heolon az alábbi eredmény született:
3. kategória (7-9 év):
1. Kovács Eszmeralda Jázmin Borbála
2. Szekeres Levente
3. Dorkó Patrik
Marcus saját kategóriájában (0-3 év) az 5. lett.
De természetesen ez is nagyon jó eredmény, mert ebben a kategóriában nagyon sok kisgyerek (szebbnél-szebbek) indult. Természetesen a résztvétel a fontos, úgyhogy ennek az eredménynek is nagyon örülünk.
Ezúton köszönöm Nektek a szavazatokat. :)
Most pedig megpróbálok visszaolvasni.
Sziasztok!
Dodi felébresztett bennünket, mint utólag kiokoskodtuk meleg lehetett. A lényeg, hogy miután mindkettőnket fellármázott, mi felkeltünk, ő meg alussza az igazak álmát egyedül természetesen a mi ágyunkban :DDD
Akkor pá!
Jó éjt mindenkinek :)
Én is mentem, hulla vagyok.6-kor meg ébresztő :(
Jó éjt.
Fél óra kb.
Annyit meg muszály lesz kibírnia a kölkömnek :))
Vagy rakjanak tüzet a templomban :)
Szertartás után szalonna sütés :D