07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Ja?! Egyébként Lilien is sokszor csinálja ezt. Aztán meg alig tudom letakarítani :))
Eddig mindent megevett. Alma, sütőtök, krumpli, répa és őszi volt eddig a menü. Tetszett neki. :-)
Ma rendeltem neki tököt, brokkolit, meggyet, céklát és burgonyát a biobarlangból.
Szia!
Rég láttalak itt :)
A lényeg, hogy mindent fűszermentesen. Saját levével, vagy anyatejjel, vagy tápszerrel lehet hígítani. Krumplit mindenhez tudsz használni sűrítéshez.
A cékla az első zöldségek között van, amit adni lehet, legalábbis az én védőnőm és a kismama újság táblázata alapján.
Az a Brendon Cafeban készült. Ott ebédelünk torna után mindig a barátnőmmel és a kislányával.
Állítolag a picik nagyon szeretik. Panninak is biztos ízleni fog, jó étvágya van, nem? :)
Nekem most mondta a védőnő, hogy céklázhatunk, pedig már egy hónapja eszünk mindenfélét, máris adsz neki? Nem azért...minden "okos" mást mond ugye...hogy készítitek el? Én most fogok elkezdeni főzni magamnak is meg a kislánynak is, szóval érdekelnek a praktikák.
Ja, csak az etetőszékes képből azt hittem :)
Nem, itthon. A férjem Amsterdamba utazott ma, úgyhogy édeskettesben vagyunk. :-(
Én a biobarlangból rendeltem, állítólag megbízható forrásból vannak a termékek. Holnap összefőzöm krumplival, teszek bele egy kis anyatejet, aztán meglátom, hogy mennyire tetszik a kisasszonynak.
Szia:)
Ti Balcsin vagytok?
Most már nem is fogok keresgélni.
Közben megtudtam, hogy Anyukám ültetett egy csomót a kertjében. Ő nem vegyszerez, nem permetez, úgyhogy tuti jó lesz Liliennek. Már eleve úgy veteményezett, hogy gondolt a kis szarosra :))
El sem hiszem, hogy elcsíplek! Hogy vagytok? Olyan régen nem beszéltünk már..
Sziasztok!
Egyszer a répáról olvastam pont ezzel kapcsolatban egy cikket.
Szia!
Én sehol nem láttam, ezért vettem gumós céklát, holnap meg is főzöm.
Á, nem frissre gondoltam, hanem üvegesre :)
Puszi nektek! :)
Üdvözlöm a pocakos Mókit is!
itt van egy kisebb német bolt,de ott inkább sütőporokat,húsokat,sajtokat,söröket lehet megtalálni.MÉg céklát ill.más gumós növényt nem is láttam...
ne hari,de mennem kell,mert felébredt a délutáni sziesztájából a kis rosszcsontom:)
A németeket azért emlegettem, mert egyrészt nem gondolnám, hogy amerikában termesztett alapanyagból dolgoznának, másrészt, meg elég szigorúan ellenőrzik a dolgaikat.
NE is mondd!!!
nem viccelek,de van úgy,hogy öt perc alatt megkap a nap.
Mi pedig mindig három után megyünk ki...
már kerestem,csak mindig akkor volt kifogyva amikor éppen arra jártam...pedig akkor is elmentem amikor igérték,hogy jön egy újabb szállitmány.
Ez nem kimondottan német bolt,de minden egészségesebb dolog megtalálható ott.
Nem árt figyelni a nap dőlésszögét, a sugárzás erősségét. Manapság ez nem túlzás, sajnos.
ja,én is beszereztem egyet kb. három-négy hónapja...
de nagyon utálom! A felső része póló szerűségnek tünik az alja meg rendes bikini alsó.A lényeg,hogy a hasamból senki ne lásson semmit,legfőképpen én ne:)
Mondjuk annak ellenére,hogy hol vagyunk,nem sürün mászok ki a napra és azt sem szeretem,hogy Dani kint pancsizik a napon,pedig 50 faktorossal kenjük...
Adhatsz, csak szerezz be gyárit, azt a gyárak laboratóriumában ellenőrzik. A legjobb, ha bioalapanyagból készült. Legfeljebb valami német boltban veszed:) Biztosan drágább, de úgyse kell belőle sokszor.
ne mondd már hogy pisis:)
Vannak baromi jó fürdőruhák is. Egyébként meg mostanság jobb nem agyonégetni magunkat a napon. Egyáltalán nem baj, ha alig éri az ember bőrét közvetlenül a nap.
bizony,bizony...
Nekünk és uezt mondták.Bnőm hivta fel a figyelmemet rá,mert vett egy könyvet,amiben nagyon kitárgyalták ezt a témát.Azóta nem is adok,bár imádta!
Na, jó, de mi még csak pisis 6 hónaposok vagyunk:))