07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Ha van valami mindig hívjuk egymást vagy üzenünk. Bent volt vele végig, ott is alszik. A mentőben is vele ment.
Én is egyből erre gondoltam, hogy most nagyot nőtt és hízott 2 kg-ot is. Novemberben volt kontrollon, ahol emelték az adagot, de azóta 17 kg-ról 19-re ment. Valszeg ez volt a baj, de azért alaposan kivizsgálják.
Hajnalban felhívott? Annyira kiborult?
De miért nem ment be vele a kórházba. Most olvastam, hogy 6 rohama volt. Biztosan nőtt vagy ilyesmi és átrendeződtek benne a dolgok, ezért nem hat rá a már megszokott gyógyszer. Nem lesz vele semmi baj. Kicsit átvariálják neki a gyógyszerezését. Ha nagyobb lesz szerintem már nem nagyon fog ez gondot jelenteni.
Már kettőt kapott tőlem...
Szegény Panka (így hívja a cicáját) szerintem már nem sokáig húzza. :-))
Sziasztok:)
Mandula használod a légzésfigyelőt...sikerült beállitani?
Helló anyuka!
Hogy bírod a kiképzést? :-)))
Norbi hogy viseli Ákost?
Jaaa, igen! Ő a Vigantol vedelő! :-)
Akkor meg kimosták a gyomrát.. Kemény..
Tudod, két éve jött elő neki az epilepszia, így állandóan kapta a gyógyszert. Tök cuki, mert amikor itt van, akkor is szól, hogy Pöööti, be kellv vennem a gyógyszert. :-)
Amúgy ezzel a kölyökkel mindig van valami.
2 hónapja ellökték, így műteni kellett a kezét, bedrótozták. Ivott ő már Vigantolt, volt kruppos, tört el keze, tört be feje... Mindig van vele valami! :-))) Kis rosszcsont!
Sziasztok!
Csak bekukkoltam, hátha van most valaki. Kivételesen mindenki alszik (kopp-kopp-kopp) és én nem aludtam be a fiúkkal:P
:-)
Kemény lehet. :-)
Mi el is döntöttük, hogy legalább 4 év lesz a két kölyök között. Persze, ha lesz egyáltalán második...
Szia,
jobban.
Még ma is vizsgálgatták. Valószínűleg emelni kell a gyógyszeradagját.
Ti? Hogy vagytok? Pocaklakó? Milán?
HElloka!
Hoyg van BArni?
Szia!
Amugy is február volt megbeszélve. :)
Hozzánk bármikor jöhettek akár holnap is Peti úgysem tudja meg:-P
Nincs kocsink,még mindig nem jó:-(
Mikor???
Fürdő kilöve?
Sziasztok!
Davider Rolcsi beteg sajna így meg sem kérdeztem Szilvit,hogy eljönnének e.Majd legközelebb,de Ti eljöhettek:-))