07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Nos...igen valószínűleg,agyi gondja nem lehet voltunk olyna kivizsgáláson,hogy ihaj...elktródák,feji uh..,vérkép,stb.Nulla.Okos,ügyes,értelmes...semmi idegrendszeri elváltozása nincs.
Másik:mindig van valami:fogzás,mászás..stb.
Aztán van a hajnali tejes dolog(no erről kezdem leszoktatni,merthogy 1-el kevesebb ok lenne az ébredésekre).
Aztáan,imádna átjönni hozzánk,de ez csak reggel lehet(kivéve extrém helyzetekben)...persze olyankor moccanás nélkül alszik...,de ez nem megoldás hosszú távon.
Most várok,egyszercsak átalussza..csak én nem őrüljek meg addig:)
:D
csak Marci dolgait a DM-ben, meg dübelt vagy mit a barkácsboltban, meg megyek a Tescoba élelmiszer beszerzésre (értsd: havonta kétszer megyek "nagybevásárolni" -ez az első), meg akkor már szétnézek tricikli és ruci ügyben is...
aztán még megyek az SZTK-ba (anyukámat viszem vesegondozóba - eredetileg), bejelentem Patrikot szemészetre és orthopédiára
És mi jókat veszel majd?
Tényleg tegnap vettem végre 2 nadrágot is:)
És M-eset vettem:)))))
Naggggyon vagány :DD
Egyébként ugyanolyan szemüvegük van a szarosainknak. Lilienre tegnap azt mondták úgy néz ki mint Riddick.
Én azt,hogy:nem alszik egyhuzamban át egy éjszakát sem.Sem akkor,mikor későn feküdt le:fél 12-kor,sem mostanság,hogy fél 10-kor elalszik.
Nos...kb éjfélig okés a dolog,majd onnantól fogva Lona óránként felkelt,úgy reggel fél 7-ig.Ez cseppet zavaró volt.Ilyenkor felül,feláll,sírdogál..stb.Van most egy nagyobb szakasza...ez 3-4 közötti,ilyenkor kapta a tejet régen,nem volt gond,megitta és aludt tovább,de most nem(többösszetevős,nemcsak a tej miatt,hanem már akkor elkezdte,amikor még kapta)..1 órán át is fenn van,majd 4 körül elalszik,s ilyenkor alszik 6-ig.
2 órát mindenféle segítség nélkül kellene egyhuzamban aludnia .Nem mondom,hogy ne ébredjen meg a kistücsike 1x éjszaka,mert szomjas,beveri a fejét..stb.Meg amikor kisebb volt a kaj miatt is érthető volt.De már joggal várnék el szerintem egy 5-6 óra egybefüggő alvást is.Mondhatnék egész éjszakát is,de nem teszem,mert minden baba más,így belekalkulálva ,hogy esetleg Loni nem hosszútávalvó,így megelégednék a este 10-től reggel 6-iggal is,simán...ez 8 óra egyben,mondjuk ébredjen közben fel 1x..ilyen -olyan okok miatt...de amit a kicsikém művel,kezd túlzás lenni és roppant megvisel.
Ezért most menetrend szerint zalik(nem órműpontossággal) az esti dolgok,s így remélem,hogy a rendszer hatására lenne alvás is,jah és elhagytam éjjelre a tejecskét,ennek is oka van.Ne egyen éjjel már.Persze itt nem a szélsőséges napokról beszélek(beteg,fogzik stb)...hanem a minennapokról.No,há nekem ez a bajom Lonicicuval és az ébredések számával.
Tök röhej, de lassan már megszokom.
Tegnap az apja még egy szúnyogvadász akcióval bekavart 4 körül.