07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Hát a szájában. :D Alul kettő, felül 3. Az alsó középsők, felül pedig a jobb kettes, a bal egyes és kettes.
Mármint a kekszet? A gyerekorvos azt mondta, hogy 8 hónapos kor alatt nem szabad gluténosat adni. Igaz, Barni már elmúlt 8 hós, de előbb megkérdezem a védőnőt.
Ne is mondd! Minden este letelepedtem a gép elé, hogy dumcsizzak, naplózzak, de Lau nagyon rosszul alszik a fogzás miatt. A lánc és a homeós bogyók segítenek valamennyire.
Én most akarom beküldeni. nagyon sok összegyűlt már. Csak kíváncsi voltam, hogy van-e már valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban.
[link]
Itt írnak a hűségakcióról. Különböző dolgokat lehet kapni az emblémákért.
:) Mostanában Lau sem. Illetve a karomat, kezemet igen.
bizony, nem tudom mit csinál éjjel :)
Contu!
Két napja nem naplóztál! Ejnye!!!
szerintem próbáld ki te is amit javasoltam
Még nem, de gyűjtöm én is.
Panninak is meg van dagadva az ínye, de fog még sehol. Mondjuk ne is jöjjön még, féltem a csecsemet! A már meglévő kettővel még nem harapott meg. :-)
Csajok!
Küldött már be valamelyikőtök Univer emblémákat?
Köszi! Szerintem pár nap múlva kint lesz a 6. is.
Szia!
Ahogy vesszük. Nagyon megszenvedünk minden egyes fogacskáért. :(
Próbálj meg egy vagy két kanál szőlőcukrot tenni hozzá. (Gyógyszertárban kapható por alakban.) Mi mindig teszünk Barni ebédjébe egy keveset, mert sokkal savanyúbb önmagában a barack, mint a bébikaják. Ráadásul tápláló is, és a gyerekorvos mondta, hogy adhatunk neki nyugodtan.
Már 5? Az igen! Gratulálunk!
Juj, de jó - mármint a fog.
Szia.
Sziasztok!
Az semmi! Laura hétfőn hajnalban kb. két órát volt fenn. Kibújt az 5. foga.
én is csak fényképezővel szoktam
A videokamerának vajon van usb csatlakozója??
Költői kérdés volt, majd megnézem. A fényképezővel készítettek nem olyan jó minőségűek ugye?
Amikor mondjátok! :D
Jól vagyunk persze! Egyre nagyobb a kiscsaj, egyre ügyesebb! :)
Szóval:
videoplayer.hu
regisztrálsz, akármilyen emil címmel és feltöltés
de vigyázz, ne legyen ám túl hosszú, mert megőszülsz mire felteszi, no meg nem is enged túl hosszút
én kb. 1-2 perceseket szoktam feltenni
ha kész a feltöltés (fél óra), akkor megnézed, hogy mit csináltál (:D) és lesz megadva egy hivatkozás, azt kell bemásolnod a naplódba
NA HAJRÁ!!!!!!!
Hello!
Há' mikó megyünk má' Gyulára???
Hihihi
Jól vagytok?
Sziasztok!
Hogyan tudok videót feltölteni a naplómba??
Nagyon analphabéta vagyok ilyen szempontból!!
Köszi a segítséget!
Nem tűnök, bár én is megyek a dolgomra. A kukák tegnap óta áznak a Domestosos vízben :(
Eszter is elaludt 20 perce, néha idekukk :)