07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Tettem fel mászópózos képet a naplómba, kukk meg! :)
Ma kaptam a Milupátol mintákat köztük egy tejbedarapépet vaniliával.Az van ráirva,hogy négy hós kortól.Odaadhatom Neki? Ha igen akkor mikor,délben?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tiszta hülye vagy!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))
A csirke oké, de a sonka az más. Géza tudná pontosan elmondani, hogy miért is rossz.
Én is finnyás vagyok. :)
:) Igen ez volt a kérdés.
Én is viszem enni, mert felébredt. Zöldséges lasagnét kap. Bio. :)
Talán a Maci kávét? Márk minden reggel azt iszik. Malátából és cikóriából készül, az íze pedig olyan, mint a kávénak.
Nem evett meg még egy negyed szeletet sem. De ízlett neki. A saját csirkénkből is adtam már neki, csak úgy falta. Nem akarom, hogy olyan finnyás majom legyen, mint én voltam.
A sonkával azért vigyázz. Sok olyan anyag lehet benne, ami nekik még nem jó.
Hogy? Hát előkaptam a csecsem és evett a gyerek. Vagy mi a kérdés?
Sziasztok!
Panna!Azt akartam kérdezni,hogy a szoptatásokat hogy oldottad meg nyaraláskor?
Banános cuccba kakaó????????? Nálad sem lennék ám kosztos!!!!
na megyek, jön egy 20 perces tortúra ... remélem nem fog sokat fújni
Ja: zöldséges spagetti pulykahússal :)
Van a macikávé, de az cukros. Nekem van itthon sima cikória kávém, bio. Én a helyedben azt adnám neki, nagyon finom.
nekem simán nem jött be a banános, abba keverem a kakaót
Persze, ti inkább kérjétek ki a tanácsát mindenben, na meg legyetek óvatosak!
De szerintem semmi baja nem lesz tőle. Láttad volna, hogy Panni hogy rágta tegnap a babakekszet. Nagyon tetszett neki, minden tiszta mocsok lett. :-(
Nekem valami gyerekkávét mondott, de nem merek ilyet tenni a tápiba. Most írztak neki valami banános tápszert, hátha az jobban bejön neki.
Azon gondolkodom, hogy 7 vagy 8 hónapos kort mondott -e a doki a gluténra. De szerintem normál esetben úgysem lesz semmi baja tőle a babáknak, csak Barni veszélyeztetettebb allergia szempontjából, egyrészt mert mindketten allergiásak vagyunk az apjával, másrészt elvileg a betegsége is hajlamosíthat az allergiára.
ha már azt sem eszi, (remélem eszi), akkor próbáld ki egy kis Nesquick-kel. Persze kérdezd meg a védőnőt, de én 2 napja azt adom neki reggel (ill. hajnalban) és megissza!!!
szerintem is külön küld, bár én a rágókát már nem használom (mármint Eszter ... :D)
Én is tegnap adtam neki először.
Eddig úgy gondoltam, hogy csak biot fog kapni, meg hogy nem adok majd neki kiflit rágni stb., de rá kell jönnöm, hogy nem lehetek ennyire beteges. Nagyon féltem őt, szörnyű! Ma reggel adtam neki pár falat sonkát a reggelimből, látni kellett volna a pofiját, hogy milyen átéléssel ette. :-)
De egyébként csak a tápszert nem eszi rendesen, a többi kaját (főzelék (csak gyümölcsös), tejpép gyümölccsel, stb...) szereti. Önmagában nem enné meg a pépet meg a sinlacot, csak ha teszek hozzá valami gyümölcsöt.
Csak a párnára valót küldöm be. Most számoltam össze és nincs is olyan sok. :) Azért a kispárna már kijön.
nem tudom...
én is a párnára hajtok :)
Jaja, de abban is van glutén.:(
De majd megkérdezema védőnőt. Csak nem lesz rá allergiás Barni, bár inkább óvatosabbak vagyunk, minthogy baj legyen.
Az üveges Kecskeméti sárgabarack keksz gyümit mondtam. Adjad nyugodtan, nagyon fincsi édes.
Asszem hatvanat. Nem tudom, hogy küldhetem-e egybe a párnára és a rágókára.