07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Manna Marcijának nagyon boldog hófordulót kívánunk!
Sok puszi:Süngombóc és Tomi
Hihi, az lehet.... csak fényezik magukat :))
Eltűnök. Naplózok még kicsit aztán alszom. Holnap fodrászhoz megyek, már derékig ér a haja.
Jó éjt!
Várom a szakértői beszámolót :DD
Mondjuk azt írják, hogy kb. 20 millió gyerek tanul vagy tanult már nálunk világszerte.
Hát igen, ezek mind befolyásolják. Néztem a honlapjukat, de ott sem árulják el, vagy csak én nem találtam?
Jó ez a módszer?
Sziasztok én majd Helen Doron-ra viszem :)
Jo éjt csajok:)
Szia! Rég láttalak errefelé. Hogy vagytok?
Pestimre Központban a Közösségi Házban van ez az angol dúdoló foglalkozás. Ma voltunk először, kipróbáltuk. Lilien nagyon jól érezte magát úgyhogy rendszeresen fogunk járni.
Most néztem, hogy pár sarokkal odébb van a Helen Doron féle angol is, de az már sok lenne.
Most mennem kell,mert Apa építi az uj garázsunkat,Rolcsi meg nyügi.
Ha nem jönnék akkor jó éjt Mindenkinek!
:) Na akkor már erre sem foghatom! :DD
Rolcsi is nagyon szereti az volt Neki az első.Felváltha használtuk,használjuk őket,igy biztos nem unja meg! :)
Ma az angol foglalkozáson Lilientől is elvette egy nála idősebb kisfiú a játékát, de ő odamászott hozzá és visszavette. :DD
Most végre alszik. Bealudt a hintában. Olyan vicces volt ahogy ott ült, a hinta meg mozgott előre hátra, és egyszer csak azt látom, hogy manóm feje csuklik lefelé. Jól kifáradt napközben, csak fél órát aludt.
Jaj de jó! Ez jó hír! Örülök :)) Most már talán a kis lurkód is átalussza az éjszakákat és hagyja anyát aludni.
Tényleg nagyon nehéz, ha állandóan felébrednek. Most éjjel én is Lilien mellett virrasztottam 3-tól 4-ig. Úgy felriadt, és nem akart visszaaludni. Végül megtömtem a pociját és durmolt reggel 9-ig. :))
Sziasztok!
Most mondtáka hiradóban, hogy októbertól ingyenes a pneomococcus elleni védőoltás. Végül mégiscsak így döntött a kormány.
Remélem:)
Nem tudod elképzelni, hogy mennyire kivoltam, már bőgtem is...és közben szégyeltem magam, hogy így kivagyok...de már fizikai fájdalmaim voltk.
Elköszönök, felébredt a Matykó.
Szép estét nektek!
Nem mindenkinél az a gond, hogy éhes a baba, de érdemes kipróbálni, hátha jobban alszik egy kicsit több vacsival a pocóban.
És vannak babák, akik kitűnően alszanak a kis fészkükben egyedül, nyugodtan. Lehet, hogy a MIlán is ez a típus.
Meg a férjed is örülni fog, hogy visszakapta a feleségét... nem???