07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sziasztok!
Milán szemtelenül stabilan áll, már nem lábujjhegyen, hanem a talpán és így vigyorog rám, (naplóban).
Ja és már csibészkedik mert egyik kezét elengedi...én meg szívbajt kapok...
Akkorákat esik, még jó hogy hálós a járóka:)
Jobbulást!
Nálunk már az egész család beteg. Krisz tiszta taknyos, nekem meg naggggyon fáj a torkom.
-val, -vel raggal megettőződik a szóvégi mássalhangzó :))
szerintem is egy t
Puszi!
Még nekem is meg kéne sütnöm a husit...
Na, mennem kell. Megjött nagyfiam, meg ki kell még főznöm egy kis levestésztát a délelőtt kreált csontlevesemhez. :)
Ha nem jönnék, akkor pusza mindenkinek, és jó hétvégét! :)
Nálunk sem az a jellemző, hogy ha kialussza magát késő délután, akkor már 9-kor vonul aludni. Ha azt szeretném, hogy normális időben le tudjam rakni este, sokszor igen intenzíven kell vele foglalkozni a késő délutáni órákban, hogy ne aludjon el. :)
Ilyenkor szándékos ébrentartás van nálunk is. :)
Sajnos. :)
De légy büszke magadra, a többiek meg le vannak ejtve :)
Jaj, csajok! Lassan vége ennek a szétvertház rémálomnak, holnap még cserélünk egy ablakot, utána még festünk egyet és KÉSZEN leszünk :)
Ezért most nem lett volna baj, ha abban az időben lett volna készen a szekrénysor, ahogy ígérik, nem kellett volna tilitolizni vele. :(
Mindegy, ha már itt van, akkor megtartjuk. :)
Azonban mivel semmi nem megy zökkenőmentesen, rossz jótállási jegyet adtak... valami franciaágyét, kedden mehetek be az üzletbe, és ideadják a jót... meg készen lesz Patrik gyógycipője is. Jaj, szemcsijét is meg kellene csináltatni, de most pénzügyileg kicsit bekavartak ezzel a bútorral. :(
Nem tudja valamelyikőtök, hogy meddig érvényes a szemüveg receptje, ha felírják?
27-én voltunk múlt hónapban a szemészeten...
Egy hónap, vagy három? Tudja valaki?
Igen, 6-osával felfelé...
86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 164... utána meg már tökmindegy, mert magának fog vásárolni :DDDDDD
Igen, valójában tényleg a szótőre gondoltam...
mert ugye ha egy t, akkor -val, -vel raggal csattal, azonban ha a szótő kettő t, akkor másképpen kellett volna írnom raggal, mégpedig csatt-tal formában (ha emlékezetem nem csal...).
De mindegy is, csak általában helyesírási kérdésekben nem szoktam hezitálni, viszont most pár másodpercig megállt a kezem alatt a billentyűzet, hogy most akkor mi is van? :P