07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
szerencsére, örülök neki :)
Lindussal ledumáltuk, megy neki az összes Pampers, ami van. :) hihi - itt senkinek sem kell... :D
Hali lányok:))
Akit érdekel lídia nem beteg és áttört még egy fog ha jol láttam jön mégegy de azt megkell sasolnom :)))
Helló láynok!!!
Valaki?
Nem értelek Te NŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!
Vigyél ebbe a fogyiba egy kis rendszerességet és mértékletességet.
Bár semmi közöm hozzá, de egyik nap nassolsz a másik nap meg koplalsz..Nem hiszem, hogy ez a bélflórádnak jót tenne.
Egyél naponta 3-szor, de főttételt is, és ESTE NE EGYÉL.
Én 6 után nem eszek semmit, csak vizet iszom, pedig van hogy utána még 3-szor is szoptatok.
Nehogy kikészüljön a gyomrod, mert, ha egyszer kilyukad és gyomorfekélyed lesz, akkor egész életetben szenvedni fogsz:(
Jót akarok, mielőtt megint félreértenél:)
Szegény unokatesóm haladt ezen az úton mint Te:(
A vége anorexia lett, nem tudta hol a határ, majd bulémia, és avégül kórház...mindez 5 éve történt és még mindig nem jött helyre:(
Vigyázni kell tényleg:)
:D Erre, ha lesz időm reagálok, csak el ne felejstem! Végeznem kell a született feleségek dolgát! Főzök, mosok, takarítok, jelenleg teregetek...és még kitudja mi jöhet még?! :D
Pusz
Sziasztok!
ÚÚÚristen csajok ennyit dumálni,hogy bírtok eddig fellenni minden nap???
Mondjuk tegnap este kivételesen nem azért nem jöttem,mert elaludtam,hanem nem voltunk itthon.
Elmentünk a barátainkkal meginni egy forró csokit,aztán pizza is lett belőle:(
Ma iszom is a levét a tegnapi kajának érdemes megnézni a mai kajáimat.
Ja és egész hajnalban fent virrasztottunk jönnek a fogacskák.Fönt 2 helyen is nagyon be van durranva az ínye:((
Na sziasztok csajok, kicsit ledőlök, hátha jobb lesz a fejem.
Ééééééééééééééés: a terápiám, ami évek óta használ, amig alszik a Matykóm megnézek egy évadot a Jóbarátokból...
Kedves Friend's rajongó Hoxás társaim, üdv nektek! Mindenkinek meg van mind a tíz évad??? És a könyv???
Közben gondolkodtam és bár én mind a 6 karaktert imádom, ez a sorrendem:
Rachel
Ross
Joey
Monica
Chandler
Phoebe
Kb. egy méteres részekből áll és van egy nyitható elem (mint egy ajtó). Rácsos.
A Brendon katalógusban láttam. Lehet belőle járókát csinálni, ha körbe rakod az elemeket, és térelválasztóként is funkcionál, vagy a kandalló elé is lehet tenni. Nagyon pjaktikus.. :-DD
Megnéztem a képeket, nagyon szép a kislányotok és igazán kis ügyes, hogy így áll és csak egy kézzel kapaszkodik???
:-DD
Ja, ilyen elemes térelválasztó nagyon hasznos tud lenni...
Én, mikor a konyhában vagyok (egyben van a nappalival és az étkezővel) a járókával és a székekkel barikádozok, így kapunk egy kb. 8 nm-es területet, ott jól el van a Matyi a szilikonos kuglóf formával és a műanyag szedőkanalakkal. A szitát is imádja. :-DD
És már a fiókok tartalmát is kezdi felfedezni.
Bébikompot mi nem használunk, az én idegrendszeremnek nem tenne jót, ha a még járni nem tudó gyerek 20km/h-val száguldozna körülöttem és azt kellene néznem, hogy mit fejel le... :-DDD
Másszon csak szépen a saját tempójában, úgy van esélyem utólérni, ha valami rosszban sántikál... :-D
Itt azt mondták, hogy a Start számlához kell a gyerek lakcímkártyája, adókártyája, vmi papír az államtól ezzel kapcsolatban. Szerintem nincs is adókártyája.
A GYED-et nekem a férjem intézte és nem a munkáltatónál, mivel vállalkozó vagyok.
Azt hiszem igen, a születési anyakönyvi kivonat, a kórház által kiállított papír is kell, amin igazolják, hogy a terhesgondozáson részt vettél (de lehet, hogy ez csak a családi pótlék igényléséhez kell, nem tudom, inkább vidd magaddal).
És a munkahelyed által is kell valami, nekem a könyvelőirodánk küldött vmit a hivatalnak...
Tiszta hülye vagyok, pedig nem is volt olyan régen, amikor intéztem, de már elfelejtettem...
Áh, nem bíííííííííírom végigolvasni a termést...
Hírek:
Tegnap esti mérlegelés szerint a gyerekem pár deka híján 10 kiló.
Tényleg, Start számlát nyitott már vki?? Hogy kell?? Hol kell? Kaptunk vmi levelet vmi számmal Liz nevén, azt hiszem adószáma volt rajta, de nem intéztem még semmit!
Gyed! Kinél kell intézni a munkaadónál, azzal is el vagyok maradva! Mi kell hozzá? Anyakönyvi kivonat+...??
Á, köszi, akkor ez a gond... lehet, hogy már a hidegfrontra is érzékenyen reagálok... eddig a melegről tudtam.. Hiába, öregszem.
Ja, olyan hidegben jól be kellett magatokat bugyolálni...
Gratu a futáshoz, csak így tovább!
Emlékszem írtad, hogy a picur milyen hamar felállt. Azóta hogy áll? (hihi)
Szia!
Bár fronthatás nem várható továbbra sem, a Kárpát-medencét kitöltő nedves, hideg levegő különösen a hidegfrontra érzékenyekre lehet kedvezőtlen hatással. :D
M1 txt-ről szedtem!