07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Egypt tett föl fotókat Barnuskáról,nézzétek meg...:)
Sziasztok!
Tettem fel képeket Barniról!
Ha megnézitek, előtte a 278-as bejegyzést olvassátok el!
Nem sírni, nem szomorkodni, nem sajnálkozni, kopaszka szegényem meg minden, de jól vagyunk, és ez a lényeg, minden rendben van!!!
Puszi mindenkinek, és köszönjük a sok bíztatást és szurkolást!!
Manna boldog névnapot!
Lilien boldog hófordulót:)
Milánnak jobbulást!
Ja, és Zelma a szopizás is jó ötlet volt, mert ha mégse a foga miatt lenne, lehet, hogy kapott egy kis ellenanyagot tőled és könnyebben leküzdi a szervezet bármi is az. Meg ugye nyugtató hatású volt és könnyebben visszaaludt.
Micsoda, Manna nap van?:) Boldog névnapot!
Én is biztosan adtam volna neki lázcsillapítót. Részemről nem osztom a hadd aludjon elvet, mert az öcsém simán begörcsölt, ha alvás közben felszökött a láza. Úgyhogy én, ha úgy éreztem, hogy necces, akkor bizony megmértem Dodi lázát éjszaka közepén is.
Jobbulást Milánnak!
Szegényke reméljük meggyogyul végre és lemegy a láza..:)
Mannának Boldog névnapot kívánunk!!!!
:)
Sziasztok!
Éjjel 2-kor valami égi jelnek köszönhetően megriadtam és rohanok be 9 hónapos kisfiam szobájába, akinek a teste égett a láztól, de békésen aludt.
Azt olvastam ilyenkor nem keltjük fel a gyereket, had' aludjon békésen.
Aztán kifelé jövet "Véletlen" becsuktam az ajtót, így már fent is volt, de nem volt rosszkedvű, gyors adtam neki lázcsillapítót, picit szopizott és aludt is reggel 7-ig.
Tudom gyarló vagyok, hogy felkeltettem, de azóta sincs láza, és most jó a kedve, na és aludt Ő is és mi is 5 órát egyhúzamban.
Remélem ma már jobban lesz, úgy aggódok érte...:(
MANNUCINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!! :)
Papaya....küldtem egy hálótársat....:P
Tudom, hogy milyen. Nekünk is van. Csak azért mondtam, mert egy pár hónapja történt a baleset.
Pussz Dodettonak és Lénának is:)
Nem tud beleinni, mert biztonsági cseppentős és csak úgy kaphatja meg ha ott vagyok mellette. Egyébként különös figyelmet fordítok erre a Gliceri Boraxos kis incidensünk óta...
Ja értem:)
Okés lépek jo éjszakát:)
Hát,mert tuti ő valami fontosat dolgot csinál és te megszakitod a dolgában...Tereza.....:-DD
Azért azzal vigyázz, mert ha véletlenül letekeri a tetejét, abból gyomormosás lehet. Panna keresztfia beleivott, mentek is gyomormosásra.
Én is ténleg lépek szerintem Tereza is elment aludni vagy Dodetto risztotta:-D
Nálunk kitör a bőgés, ha megközelítjük a pelenkázót. Aztán van, amikor hajlandó foglalkozni azzal, amit a kezébe nyomok, van amikor nem. De olyankor úgy zokog, mintha bántottam volna. Miért kell ekkora ügyet csinálni egy pelenkázásból?!
Akkor még nem volt foga --azota nem kap papirt...
Egysze rodaadtam neki ezt a vigantolt de dobozostol azt vettem észre fogy a doboz.....:-D
Ahoz képest hogy már mikor elindultunk...:) Megyek én is. Jó éjszakát!
Naca a Vigantol olajos üvegcsét szereti rágni, meg a cipők talpát...
Na csajok lehet elteszem magam mára...:)