07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Drusza Dodi már alszik. Mostanság ebéd után alszik megint, azaz egyszer egy nap, ráadásul másfél óránál nem igen többet. így aztán elég nyűgös a nap végére. Meg jön a foga ezerrel. Szerintem mind:DDD
Legutóbbi mérlegelés eredményei 10 kiló 74 centi. Pár lépést magától is megtesz, egyébként kavar négykézláb vagy kapaszkodik, amit talál abba (sajna mindig talál valamit:))
Nálatok mi a helyzet?:)
Ja, lehet! :) Biztos úgy vannak vele, hogy aki olcsóbban akarja megvenni, az érje be az orosszal, nem?!
Amúgy jól vagytok? Druszánk?
Ja, igen pont olyanra gondoltam én is! Állítólag újra erősödik az orosz nyelv, gondoltam jó, ha már most megtaníttatjuk Dáviddal az alapokat! :DD
Nálunk volt akció előtt, magyarul beszélt mind...
Neked is oroszul beszélő kell? Mert állítólag valami tévedés folytán azt rakták ki a polcokra, amit persze beszedtek, ezért tűntek el.
Vagy azóta már megérkeztek a magyar kutyák is?:)
Igen,mert mikor terhes voltam és előtte is imádtam orákra befeküdni olvassni,gyertyák között de elkezdöttek a sorozatok igy gyors vettem egy kis tv.-ét apának ajándékba amit utána elis csakliztam a fürdöbe:))
Olan hütöt akartam amin tv.-van de azt mondta felejtsem el...:(
Azt szerettem volna kérdezni, hogy bp-en melyik tescoban vagy csuris tescoban (auchan) érdemes megnézni a fisher price tanuló kutyust szerinted (-tetek)?
A környékünkön sehol egy db, a férjem meg pénteken úgyis megy a naffaluba!
Köszi, jól!
Láttam a naplótokat, Lidi nagyon-nagyon ügyes! És hogy motorozik! Nagyon aranyos!
Ne vadíts!!!!!!!!!
A fürdőben TV...apám, na ez ám a wellness fürdőzés, közben pezsgő...hmmmm
Tudsz élni:))))))))))))))
Én meg anyósnál azt sem tudom milyen sebességgel fürödjek majd, nehogy összefussunk:)))))
Sziasztok! Van itt valaki?
Olvastátok egypt naplóját? Örülök, hogy szépen halad a dolguk előre! :)
(Ha valaki budapesti a közelben lenne, légyszi írjon, egy kis segítségre lenne szükségem!)
Szió!
Na mi volt ma a melóba dolgozó apáca testvérem?????????
gondoltam ám Rátok, Pannit is vitted?
sziasztok lányok, csak beköszönök, meg hébe-hóba bepillogok, mert közben dolgozom:(....lassanként a naplókat is visszaolvasom!:))
puszi mindenkinek!