07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Az igaz, ott lehet, hogy nincs net. Letölteni miért nem tudtad? Próbáld meg még egyszer és a többit megpróbáljuk leírni Neked. Menni fog!
Ha megvártok, akkor köszi! :) Majd leírod a játszóház nevét és címét? Ki lesz még ott Allicsékon és rajtatok kívül? Gondolom Szilviék és Mandula is jelezte, hogy megy.
Ja kicsit vissza kukkantottam gondoltam elolvasom az ezer oldalt amit irtatok de Tereza egy szem hsz. kellett elolvasnom:)
Jo volt ma is a house is és a feleségek is:)
Szivesen:)
Hu tök jo lenne és ha 3-ra értek oda az is jo simán megvárunk:)
Sajna az imikimi lehet nem megy,mert nem tudtam letölteni na meg lehet ott nincs net..:(
Süni!
Nagyon aranyos képeket gyártottál megint! És ha jól sejtem, egy részük, vagy esetleg mind, saját gyártású. Úgy értem, hogy a modell is. Köszi!
Szia! :)
Köszi az üziket! Azt hittem, hogy már alszol.
Allics írt és válaszoltam neki. Kérdeztem tőle, hogy mikor találkoztok, mert nekünk előző este programunk van és nem tudom, hogy a gyerekek mennyire fáradnak el. Aztán olvastam a fórumon, hogy 1-2 óra felé találkoztok. Ha a gyerekek nem lesznek fáradtak, akkor nagyon szívesen elmegyünk mi is. Márk pont ma, azaz tegnap mondta, hogy menjünk játszóházba. Köszi, hogy szóltatok! :)
Sikerült letöltened a hozzá járó programot?
Mert onnantól már gyerekjáték......mondom én....
Ha találkoztok Contuval megmutatja neked!Vidd a laptoppodat magaddal és te is ugyanígy fogod csinálni!!!!
Neked úgy lesz könnyű,ha valaki megmutatja...és Contunak már a kisujjában van!
Sziasztok:)
Contu szombat??Irt Allics?
Na lépek drágák,mert jön a House:))Imádom
pussz Tereza Dodettonak is:)
felkelt a csajom, bocsi, léptem! Jó éjt!!!
És köszi!