Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szoó Judit - Kilófaló sütemények és Kilófaló finomságok fórum

Szoó Judit - Kilófaló sütemények és Kilófaló finomságok (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
275. szeszil74 (válaszként erre: 273. - Jolanka_m)
2013. febr. 21. 07:56

Igen. Herbária, Auchan, és egyéb bioboltok.

De legjobb áron a Kandia utcai Diétázók Boltjában kapható, + a vévévé pont fogyokurasliszt pont hu honlapon :)

Ez is debreceni cég, és 500 Ft-ért szállít házhoz.

274. dindin19 (válaszként erre: 270. - Jolanka_m)
2013. febr. 20. 21:46
ételbe nem is tudnám elképzelni, de morzsa helyett igen
273. jolanka_m (válaszként erre: 272. - Szeszil74)
2013. febr. 20. 21:20

1 és 3 éves kislányok :) hát, ha másképp nem megy, elviszem őket is...úgy érzem egy ilyen alkalmat nem kellene kihagyni!


debreceni vagy? néha járok arra...ha jól láttam, van ott egy pár bolt, ahol lehet kapni Judit termékeit.

272. szeszil74 (válaszként erre: 271. - Jolanka_m)
2013. febr. 20. 13:49

Én már kettőn is voltam itt Debrecenben.

Imádnivaló egy nőszemély.

Szerintem nyugodtan viheted a gyerekeket - bár nem tudom mennyi idősek - de egy kis kóstoló tuti feldobja őket.

1, max. 1,5 óra általában.

271. jolanka_m (válaszként erre: 269. - Dindin19)
2013. febr. 20. 13:37
hát, megpróbálom valahogy megoldani azt a találkozót... mennyire hosszú egy ilyen?
270. jolanka_m (válaszként erre: 268. - Dindin19)
2013. febr. 20. 13:37
búzakorpával? annak olyan más az állaga, nem? próbáltam már egy-egy ételbe tenni, de borzasztó íze volt...lehet, valamit rosszul csináltam :D
269. dindin19 (válaszként erre: 266. - Jolanka_m)
2013. febr. 20. 13:02

vidd el őket is nyugodtan


voltam az utolsó könyvbemutatón, barátnőm hozta az 5hónaposát is


s tavaly ősszel pedig közönségtalálkozó volt nálunk, nagyon jó volt!

268. dindin19 (válaszként erre: 264. - Jolanka_m)
2013. febr. 20. 13:01
nem zabkorpa, hanem búzakorpával
267. zena01 (válaszként erre: 264. - Jolanka_m)
2013. febr. 20. 12:13
Nekem szerencsém van. Nem szeretem a rántott húst.
266. jolanka_m (válaszként erre: 265. - Szeszil74)
2013. febr. 20. 11:55

ez tök jó ötlet! tetszik :)


épp most láttam hogy lesz közönségtalálkozó Felsőzsolcán...szeretnék elmenni...de a két gyerkőcöt nem tudom hova tenni :((

ti voltatok már ilyenen?

265. szeszil74 (válaszként erre: 264. - Jolanka_m)
2013. febr. 20. 11:34
Sütök egy kilófaló zabpehelykenyeret, felszeletelem, megszárítom, ledarálom, és kész a kf. prézli.
264. jolanka_m (válaszként erre: 263. - Dindin19)
2013. febr. 20. 10:27

:-)


kilófaló módon hogy paníroztok? kilófaló liszt, tojás, zabkorpa esetleg?

2013. febr. 20. 09:11
egészségedre :-D
2013. febr. 20. 08:09

Köszönöm! Jelzem amint kipróbáltam őket! :)

...a lángost már második napja eszem...finom...

261. zena01 (válaszként erre: 255. - Jolanka_m)
2013. febr. 20. 00:35

Itt a receptje. [link]


Én barnacukor helyett gyümölcscukrot tettem bele. Finom lett.

2013. febr. 19. 22:54

ő az:

[link]

2013. febr. 19. 22:50
nekem nagyon tetszik a juditnak a hamis bundáskenyere, ha jól emlékszem fent van az oldalán is
258. jolanka_m (válaszként erre: 257. - Szeszil74)
2013. febr. 19. 21:07
hasonló jó recepteket még szívesen fogadok :-)
257. szeszil74 (válaszként erre: 256. - Jolanka_m)
2013. febr. 19. 18:51

Szerintem maradhat egy tojás, de próbálgatni kell!


Örülök, hogy ízlett :)

2013. febr. 19. 08:28

halihó! megcsináltam a lángost, jelentem finom volt! :-)

kérdés: ha dupla mennyiséget akarok, a tojást is dupláznom kell, vagy csak elég a zabpelyhet és a tejet?

Köszi egyébként a receptet!

255. jolanka_m (válaszként erre: 254. - Zena01)
2013. febr. 18. 08:05

És milyen a fánk sütőben? Most gondolkozom hogy ki kellene próbálni! Kilófaló fánkot sütöttél? Láttam egy zabkorpás receptet a neten, de el sem tudom képzelni, milyen lehet belőle a fánk...


A lángos már nem sokáig várat magára :-) vacsira is lehet enni, ugye...?

254. zena01 (válaszként erre: 253. - Szeszil74)
2013. febr. 17. 22:55
Én is kipróbálom. Ma sütőben sült fánkot csináltam.
253. szeszil74 (válaszként erre: 252. - Jolanka_m)
2013. febr. 17. 18:38

Hát, az állagát nehéz meghatározni. Olyan hígabb nokedliféle. Hamar átsül, azt lehet látni. Közepes lángon.

Épp ma készítettem reggelire, mi nagyon szeretjük.

Remélem Nektek is ízleni fog :)

252. jolanka_m (válaszként erre: 251. - Szeszil74)
2013. febr. 17. 09:53
Köszi! Azt hiszem nemsokára kipróbálom! Két kérdésem lenne még: milyen az állaga sütés előtt, illetve mennyi idő alatt sül át, milyen lángon? Na ez végül három kérdés lett :-)
251. szeszil74 (válaszként erre: 250. - Jolanka_m)
2013. febr. 16. 21:23

Fél bögre zabpelyhet felönteni annyi tejjel, amennyi ellepi. Fél órát pihentetni (én nem mindig várom ki).

Hozzáadni egy tojást, kevést sót, és ízlés szerint mehet bele fokhagyma is.

Ebből a mennyiségből 2 db lángos lesz. Na ne akkorát képzeljetek el, mint a strandokon :)

Kevés olajjal kikent serpenyőben mindkét oldalát megsütni. Tejföllel megkenni, reszelt sajttal megszórni. Nyami!!!!!

250. jolanka_m (válaszként erre: 246. - Szeszil74)
2013. febr. 15. 15:13
a gyors zabpelyhes lángos engem is érdekelne :-)
2013. febr. 15. 15:12
ja, egyébként lehet hogy a kelt tésztás liszttel jobban sikerült volna. nem tudom. majd még próbálkozom!
2013. febr. 15. 15:11
a pizza azt hiszem a finomságokban van, de ott annyiféle liszt van, hogy megzavarodtam...és ez a bajom az első könyvvel is, hogy nem nagyon merek nekiállni a kilófaló liszttel, mert azokat - ha jól olvastam - még nem arra a lisztre kísérletezte ki...
247. 40f26c89e8 (válaszként erre: 246. - Szeszil74)
2013. febr. 15. 08:44
hol találom a receptet?
2013. febr. 15. 08:41
Én meg a "gyors" zabpelyhes lángost szeretem, bár az nincs benne egyik könyvben sem.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook