Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi Update októbertől fórum

Norbi Update októbertől (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
1646. vaczila (válaszként erre: 1645. - 2b0bbeabcf)
2010. máj. 12. 19:31
Nézd bioboltokba, gyógycentrumokban, herbáriákban és ilyesmikben. Ilyen helyen mindig van.
2010. máj. 12. 18:08

:O Ennyire megtud változni akárminek is az összetétele attól, hogy ledaráljuk? :O

Na, mindegy, akkor folytatom a körutam, hátha Nógrád megyében találok 1 olyan boltot, ahol legalább hallottak már egyáltalán a zabpehelylisztről! De ha nem lesz más rendelek netről, csak ott az a baj, hogy drágább lenne a kiszállítás..

1644. vaczila (válaszként erre: 1643. - Göncöl)
2010. máj. 12. 17:37
Igen így van. Nem lehet ledarálni, mert úgy már más tulajdonságai vannak. Nem igazán tudom megmagyarázni hogy miért, de van magyarázata, csak nem jegyeztem meg.
1643. göncöl (válaszként erre: 1642. - Szabonoemike)
2010. máj. 12. 16:29
ööö én úgy tudom az már úgy 3-as kód, de amúgy mióta van lisztje norbinak azóta minden liszt 3as csak az övé nem, de régen a zabpehely liszt 1-es volt, és azt írta, hogy ha a sima zabpelyhet ledarálják az úgy nem jó, vki meg tud ebbe erősíteni? vaczila?
2010. máj. 12. 16:26
Mencsy, én se tudtam venni zabpehely lisztet, de azt mondták, hogy daráljam le kávédarálóval a zabpelyhet, teljesen liszt jellegű lett. Szerintem ugyanaz. És még olcsóbb is.
2010. máj. 12. 12:06

Hát a DM-ben néztem már, ma bemegyek, ha lesz időm a Rossm-nba is :)


Na, én meglesem Réka oldalát -köszi, hogy szóltál :)

1640. krisztacska28 (válaszként erre: 1632. - Göncöl)
2010. máj. 7. 09:39
Egyenlőre úgy érzem magam,mint egy lufi...:SÉppen most vannak"női napjaim"...:S:(Remélem,ha ennek vége,azért érezni fogok valami pozitív változást is...:D
1639. *Haynee* (válaszként erre: 1638. - 2b0bbeabcf)
2010. máj. 7. 09:30
Én már nézegetem egy ideje :D:D
2010. máj. 7. 09:27
Jah :D Én most néztem meg csak :D
1637. *Haynee* (válaszként erre: 1636. - 2b0bbeabcf)
2010. máj. 7. 09:26
Már kb 2 hete ez van kiírva :D:D
2010. máj. 7. 09:26
Nem sokára indul RR oldala.. fellehet iratkozni hírlevélre, és értesítenek róla, ha elindul. :) És lehet Rékának e-mailt írni :D
2010. máj. 7. 09:24
Ó, értem. Utána fogok nézni, hát ha segít ez is, hétfőtől mindent bele adok, zavar ez a 3-4 kg még.
1634. *Haynee* (válaszként erre: 1633. - 2b0bbeabcf)
2010. máj. 7. 09:13
A 4-es kód, abszolút tilos, a nap minden szakában.
2010. máj. 7. 09:03

4-es kód? Na, nekem ez új.. Azt mikor lehet enni?? Én csak az első 3 kódról hallottam.. :O

Amúgy zabpehely lisztet hol lehet venni??

1632. göncöl
2010. máj. 7. 08:35
és krisztácska hogy állsz? érzel már vmi változást?
2010. máj. 7. 08:13

Sziasztok!


Engem is meglepett,h az abonett 4-es...még szerencse,h.nem szeretem...:)


Vaczila!Tényleg jól hangzik ez a zabos buci:DMajd,ha abbahagyom ezt a turmixos dolgot,akkor meg is csinálom:)


Szép napot!

1630. *Haynee* (válaszként erre: 1629. - Vaczila)
2010. máj. 7. 06:55
Én még nem ettem Norbi update puffasztot rizst, nem is hallottam róla,kivéve a csokis változat. Egyszerűen szerintem több a szénhidrát és zsír tartalma mint a pufinak.
1629. vaczila
2010. máj. 7. 05:15
Igen az Abonett 4-es lett, régen 2-es volt. Én sem értem. Hiába nem Norbi terméke, akkor biztosan 1-es lenne.
2010. máj. 6. 22:21
most megnéztem abonett extrudált kenyér 4-es..
1627. göncöl
2010. máj. 6. 21:18
4-es??????? az hogylehet, hát van már annyi féle, van ami teljesen telj.kiörlésü lisztből van, akkor is max 2es lehet és nagyon alacsony a kcalja:S
2010. máj. 6. 20:59
Sziasztok lányok! Jól hangzik ez a buci, lehet én is megsütöm. Az abonettel vigyázzatok, mert az tényleg ehető, de 4es kódú(!).
2010. máj. 6. 10:00
Köszönöm :)
1624. *Haynee* (válaszként erre: 1623. - Vaczila)
2010. máj. 6. 09:11
Ez tetszik nekem is :)
1623. vaczila (válaszként erre: 1618. - 2b0bbeabcf)
2010. máj. 6. 09:03

Zabos buci (kép a naplómban 214-es bejegyzésnél)


Hozzávalók: 25 dkg g zabpehelyliszt, 10 dkg tk liszt, 1 kis pohár natúr joghurt, 1 tojás, 2dkg szezámmag, 1-2 dl sovány tej 3 dkg élesztő, 1 kanál zabkorpa, 2 evőkanál zabpehely, 1 kiskanál só.

Elkészítés: Egy nagyobb tálban keverjük össze a joghurtot és a tojást. A joghurtos - tojásos keverékhez adjuk hozzá a szezámmagot, zabkorpát és a zabpelyhet, jól keverjük össze. Langyos tejbe tegyük bele az élesztőt és jól keverjük össze. Az élesztős tejet keverjük hozzá a joghurtos - tojásos keverékhez. Folyamatosan adjuk hozzá a lisztet, a sót, állítsuk össze a tészta végleges formáját. Tegyünk egy kis tálba kevés zabpehelylisztet, ez azért szükséges, mert amikor kiveszünk egy adagot, ebbe hempergetjük bele, hogy jobban lehessen formálni. 6-8 db bucit formálunk belőle, majd a kész tészta bucikat beletesszük egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Melegítsük fel a sütőt 200 fokra, és tegyük bele a bucikat 30-35 percre. Zsemlét, kiflit, kenyérkét is formázhatunk. Tetejét ízlés szerint szórhatjuk sajttal, szezám vagy napraforgó maggal is.

(Kicsit morzsálódik, de ízre szerintem nagyon jó.)

2010. máj. 6. 08:56
Rendben, szét fogok nézni. :)
1621. göncöl
2010. máj. 5. 21:33
vagy vegyél abonettet az is jó
1620. vaczila (válaszként erre: 1619. - 2b0bbeabcf)
2010. máj. 5. 20:44
Én sütni szoktam.
2010. máj. 5. 20:26
Vagy azt csak csinálni lehet??
1618. 2b0bbeabcf (válaszként erre: 1617. - Vaczila)
2010. máj. 5. 20:26
:O Az az igazság, hogy nem is hallottam még róla, és nem is láttam még..Hol lehet olyat venni??
1617. vaczila (válaszként erre: 1616. - 2b0bbeabcf)
2010. máj. 5. 19:41
Nem szoktál csinálni zabkorpás bucit? Nekem mindig van a fagyasztóban, 1 perc alatt kienged a mikróban és azt eszem sokszor kenyér helyett.
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook