Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mellplasztika tapasztalatok fórum

Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetős fórum)


A fórumhoz képgaléria tartozik: mellplasztikázók képei
308. reni128 (válaszként erre: 307. - *Linda*)
2007. jan. 16. 13:23

Az én dokim szerint is természetesebb az izom alatti,és tartósabb is.P:lnekem azt mondták ha szeretnék még szülni és szoptatni akkor CSAK izom alá tetethetem.

Szerintem orvosa válogatja.Ki ezt szereti ki meg azt(csinálni) :o)

307. *Linda* (válaszként erre: 304. - Suelen)
2007. jan. 16. 11:22

Nekem izom alatt van és túlságosan is természetes...

A mirigy alattiról azt hallottam, hogy hamar meg tud ereszkedni....

306. reni128
2007. jan. 16. 09:36

helló!

Két hónapja műtöttek és az elmúlt napokban éjszakánként furcsa érzéseim vannak.A ball cicimben többször érzek egy szúró feszítő érzést.Az a furi,hogy nem a vágás környékén,hanem a felső részen.Fájni nem fáj,de kellemetlen.Kicsit megdörzsölöm,masszírozom és elmúlik.A dokinőm szerint ez természetes.....(még az első fél évben,mert műtött terület)Hát nem tudom!Van valaki hasonló helyzetben?

Köszi Reni

305. tvirag
2007. jan. 15. 21:30
Én Dr. Urszánt gondoltam felkeresni mellnagyobbító műtéttel kapcsolatban. Tudtok valamit róla?
304. suelen (válaszként erre: 303. - Fédra)
2007. jan. 15. 19:28

Szia!

Azt mondta a doki,hogy az izom alá helyezett implire jellemző,hogy kemény,nem természetes,ő nem is végzi.Csakis a felső szélét fogja nekem is izom alá tenni,így a mell felső kontúrja nem lesz természetellenes(sokszor látszik az implantátum széle).A sportolásról pedig 6 hónapig kell lemondani,az olyan fajtájáról,ami a mellizmot igénybe veszi.Tornázni lehet,de súlyzókat használni fél évig nem (mondjuk én nem is szoktam).Szerintem elég gáz,hogy annyi pénzt elkérnek egy érdeklődésért...Lehet,hogy az én dokim az egyedüli az országban ,aki ezért nem kér pénzt?

Én fel fogom vállalni a mellméret-változásomat,pedig falun lakom.Nem érdekel mások véleménye,már most a föld felett járok örömömben,hogy végre szép cicim lesz(remélem...).Képzeljétek,még háziorvosban is van olyan aki elítéli ezt a műtétet,és a szükséges kivizsgálásra azt mondta,hogy fizetni kell érte,mivel a plasztikai műtétet nem támogatja a TB.Az én háziorvosom nem mondott semmit,megírta a papírokat szó nélkül..Hát itt tart az egészségügy..

303. Fédra
2007. jan. 15. 19:12

Sziasztok,


Tényleg 2 választás van. Vagy felvállalja valaki, vállalva azt, hogy igen nagy körben jó kis beszédtéma lesz VAGY próbálja a melltartóra, hizásra vagy nem is tudom mire fogni...esetleg új fogamzásgátlóra, aminek ez lett a mellékhatása:-) (Amúgy ilyenről olvastam már).


A műtét előtt az lenne a jó, ha az ember minél több orvost felkeresne, dehát ha mindenütt 10ezer forintokat kell otthagyni...nem is tudom..


Suelen, mit mondott a doki arról, hogy hogy lehet az, hogy az implantátum nem mozdul el?

6 hét után teljesen aktivan lehet sportolni? Mellizomgyakorlat meg minden?


Fédra

2007. jan. 15. 16:33

Sziasztok!


jan.8-án volt a mütétem, és mirigy alá. Az orvos azt mondta, hogy nyugodtan fogok tudni szülni és szoptatni, a nélkül, hogy megereszkedne.

Most viszont tübb helyen hallottam, hogy ez csak izom alá való ültetés esetében van igy. megijedtem, lehet, hogy szülés után újra kell müteni????

301. reni128
2007. jan. 15. 12:30

Sziasztok ,lányok!

Érdekes a téma,én senki elött nem titkoltam(a barátaimra gondolok)Sőt,már jó elötte együtt készültek velem lelkiekben!!!Mind nagyon örült a boldogságomnak,sehonnan nem kaptam megjegyzéseket!

Szerintem egy ilyen műtétet nem kell szégyelni,sőt!!!!Én büszkén mutogatom nekik!

Ha egy nő emiatt tesz megjegyzést,vagy rosszallását mutatja az tuti csak irígységből teszi!!!


Emiatt szerintem senkinek ne fájjon a feje!!!!

Üdv:Reni

300. suelen (válaszként erre: 294. - Fédra)
2007. jan. 14. 23:16

Szia!

VAn ott még sok orvos.Nekem az volt fontos szempont,hogy akik már voltak nála mit mondtak róla.Az én dokimnál ingyenes(extrém ritka!),és az összes kontroll is az!Legtöbbször kérnek érte pénzt,5-10 ezret is.Levente rendel Debrecenben is szombatonként,mert odavalósi,de Pesten műt.

2007. jan. 14. 22:35
En mindig ugy voltam az ilyesmivel, hogy amit nem tudnak, az nem zavarja oket. Az elejen vannak biztos akik eszreveszik a kulonbseget, de mi kozuk hozza. nem hiszem, hogy barkinek jo erzes, ha csamcsognak rajta, ha esetleg a baratjanak megjegyzeseket tesznek, es igen, a penz miatt irigyek, az irigy emberek pedig kegyetlenek. Masreszt optimalis esetben az eletben nem fogjak csupaszon latni, akar egy jo melltarto munkajanak is velhetik. A ferjem ha zavarja hogy kerdeznek tole, mindig visszakerdez, hogy mi ez a sok kerdes? Ez eddig meg nekem is mdinig bejott, azonnal meghatralnak.
298. *Linda* (válaszként erre: 296. - 1a50c86bb0)
2007. jan. 14. 22:15

Igen, igen....

A fő téma az szokott lenni, hogy "Honnan volt rá pénze....???!!!!"

Nagyon durva megjegyzéseket kaptam én is ezzel kapcsolatban, de soha nem tudott érdekelni....

297. *Linda* (válaszként erre: 294. - Fédra)
2007. jan. 14. 22:09

Szerintem ha megcsináltatja valaki a melleit, akkor vállalja és legyen rá büszke!!!

A rosszindulatú megjegyzésekkel pedig nem kell foglalkozni, bőven fogsz kapni, de csak azért mert irígyek lesznek Rád....

296. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 294. - Fédra)
2007. jan. 14. 21:18
Egy nonek sok dologtol valtozhat a teste. Lehet pont terhesnek fognak nezni. Amugy ha te magaddal ezt el tudod intezni, a tested tetszik, senkinek azon kivul semmi koze hozza. A masik, hogy az emberek ezt tenyleg szeretik azonositani mas egyeb dolgokkal, hogy pl. az illeto miert is csinaltatta meg, a hir gyorsan terjed, irigyek mindig akadnak, ehhez senkinek sincs koze. Ha nem tudjak, nincs min csamcsogni, en ehhez tartottam regen mindig magam, amig ismertek a kornyezetemben. Sajnos az emberek hozzaallasa ezekhez a dolgokhoz Magyarorszagon meg nem olyan, mint kellene.
295. tvirag (válaszként erre: 288. - Suelen)
2007. jan. 14. 19:48
Légysz írd meg nekem, ki az orvosod, és mennyibe kerül a műtét, valamint egyéb infot. Köszi
294. Fédra (válaszként erre: 289. - Suelen)
2007. jan. 14. 19:42

Sziasztok,


Köszi a válaszokat!


Én tudjátok min szoktam még gondolkodni? Hogy a legszűkebb környezetemnek biztosan fel fog tűnni, hogy másképp állnak rajtam a felsők a műtét után, viszont én nem szivesen árulnám el, hogy miért..(én nem akarok óriásciciket, csak egy picit nagyobbat). Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy észre sem veszik majd...(?) A gond, hogy elég sokan elitélik ezt (vagy a műtét, vagy az idegen anyag vagy mert nincs elég bátorság vagy pénz) és úgy érzem, hogy folyton magyarázkodnom kell majd, hogy miért csináltam. El kell mondanom, hogy nem dögös cica akartam lenni, hanem normális méretet akartam, gátlások, stb, stb...

Arról nem szólva, hogyha el "kell" mondanom a barátnőimnek, akkor azok -mint jó pletyka- majd továbbmondják és ha jön szembe velem egy közös ismerős majd arra gondolok, hogy ő is tudja és biztos azt nézi, hogy milyen lett a cicim, mekkora...

Nálatok ez nem (volt) gond?

Vagy a valóságban azért ez nem ilyen nagy probléma?


Suelen, tök jó neked, febr.7 mindjárt itt van!

Erről jut eszembe, hogy irtad, hogy Szeged környékén kerestél először orvost. Én is arra felé lakom, nekem is ott kellene. A Bajusz H.-n kivül hallottál még valakiről valamit?

Ja és még egy. Az első, tájékozódó jellegű konzultációért kértek pénzt az orvosok? Vagy ingyen áldoznak az érdeklődőkre 2 órát???


Fédra

293. pupsika
2007. jan. 14. 16:42

Sziasztok!

Már régóta kacérkodom a mellnagyobbítással, és végre elhatároztam, hogy belevágok. Jelenleg az orvos választásnál tartok. Tudtok orvost ajánlani (Budapest és környéke)?

Köszönöm.

292. *Linda* (válaszként erre: 275. - Reni128)
2007. jan. 14. 15:11

Akkor nem jártál elég kitartóan orvostól orvoshoz....:))

Én majdnem a feléből úsztam meg....

291. *Linda* (válaszként erre: 281. - Kinga82)
2007. jan. 14. 15:10
Jó Neked! Mivel engem a mellbimbó körül is vágtak, teljesen érzéketlenek lettek.....
290. suelen (válaszként erre: 287. - Reni128)
2007. jan. 14. 12:27
Nekem azt mondta a doki,hogy a vizsgálatokat el is kezdhetjük,utoljára maradjon a labor,annak nem szabad egy hetesnél idősebbnek lennie.Ja,és ne felejtsük itthon a terhes kiskönyvet,vagy a véradó könyvet,a vércsoport igazolása miatt.Akinek ezek nincsenek,annak vércsoport vizsgálat is kell.
289. suelen (válaszként erre: 285. - Fédra)
2007. jan. 14. 12:25

Szia Fédra!

Nekem a háziorvoshoz kellett elmennem,ő ad beutalót emlőUH-ra,meg laborba,valamint gyerekkori szivproblémám miatt Kardiológiára.Általában elég a háziorvosi kivizsgálás.ÉKG-t ő is meg tudja csinálni,meg a labort.A mi dokink ragaszkodik mindenkinél emlő UH-hoz is.Én megemlítettem neki ,hogy bár 4 éves a legkisebb fiam,még mindig tudok az egyik mellemből tejet kipréselni,azt mondta akkor előtte arra is szednem kell Bromocriptyn-t ,ami a tejtermelést leállítja.Már fel is írattam a nőgyógyásszal.Úgy gondolom,hogy elég alapos orvos.Mutogatott sok képet is,mikor ott voltunk,és bizony volt akinek nem volt nagyon szép a hege,de ez egyénileg változó.Akinek alsó metszése volt,legtöbbnek szép lett,meg ugye kevésbé feltünő.De akinek bimbó körüli volt..az ugye mindig szem előtt van. Ott is volt akinek nagyon szép lett.A cicik formája viszont mindig nagyon szép volt.És ahogy mutatta az előtte képeket is,látni lehetett ,hogy tényleg oda estek a mell szélei ahová műtét előtt rajzolta,tehát jól dolgozik.De erről bővebben a műtét után tudok írni..:)

288. suelen (válaszként erre: 274. - T.Kati)
2007. jan. 14. 12:18

Szia Kati!

Az áron én is meglepődtem,többre számítottam.Biztos,hogy ennyi,a doki már le is írta a papíromra.A műtéttől most még nem félek,inkább várom,nagyon szeretnék már tetszeni magamnak.A műtét előtti napon bizti a zabszem sem fog beférni...:)))

Bátorság..:))

287. reni128 (válaszként erre: 285. - Fédra)
2007. jan. 14. 09:38

Szia Fédra!

A megelőző vizsgálataok nekem:teljes vérkép,vizelet,emlőultrahang és azt hiszem 35felett EKG.

Én a nőgyógyászomtól kértem ezekhez beutalót,de adhat a háziorvosod is.Vagy sok helyen elvégzik a klinikán,de azért külön pénzt kérnek.(nekem 26ezer lett volna)

Fontos,hogy az eredmények ne legyenek 1 hónapnál régebbiek amikor mész a műtétre.De ezt úgy is elmondja a dokid!

Sok sikert,szép eredményt!!!!

Üdv Reni

286. Fédra (válaszként erre: 284. - 1a50c86bb0)
2007. jan. 14. 08:15

Antea, igaz, hogy csak egy testünk van és éppen ezért nem mindegy, hogy abban milyen érzés élni. Állandóan gátlások között szenvedni vagy bevállalva egy kis minimális kockázatot, de felszabadultan és büszkén...


Amúgy meg az élet minden területére igaz, hogy kockázat nélkül nincs siker, bármibe fogsz, mindennek van kockázata.


Fédra

285. Fédra (válaszként erre: 258. - Suelen)
2007. jan. 14. 08:12

Sziasztok,


Suelen, számitásaim szerint nekem ápr közepén lenne a műtétem, bár még orvosnál sem voltam, hanem kb 6 hét múlva fogom felkeresni, az ok amiért lesz az az amit te is leirtál magadról.


Kérdés: hogy a műtét előtt milyen vizsgálatokat kell elvégeztetni és ki csinálja őket? Ki ad beutalót?


Fédra

2007. jan. 14. 07:20
Pedig csak ez az egy testunk van, es meg ki tudja kire mi var, persze nem szabad igy hozaallni, erhet baleset, es lehet csak a melleim fognak kidurranni:). Batrak vagytok, es irigylem is ezt, de en egyenlore nyul vagyok, meg sosem mutottek, a tuvel is kergetnek ha szurni kell. Pedig jol esne ha szep lenne a dekoltazsom, vagy csak ha kicsit is szepnek erezhetnem magam a tukor elott. Inkabb az orromat muttetem meg, az se tetszik, es azt nem lehet eldugni, mint a cicit.
283. reni128 (válaszként erre: 279. - 1a50c86bb0)
2007. jan. 14. 06:56

Helló!

Maga az élet is kockázatokkal jár!Ma már kockázatos autót vezetni,busszal utazni,repülőre szállni,enni inni még levegőt venni is!! :o)Még is megtesszük nap mint nap!Szerintem fontos tudni a lehetséges szövődményekről,de nem kell félni tőlük.

Reni

282. Rozália (válaszként erre: 267. - *Linda*)
2007. jan. 14. 05:07
Kösz.
281. Kinga82 (válaszként erre: 279. - 1a50c86bb0)
2007. jan. 13. 21:41

Nekem a műtét óta olyan érzékenyek a mellbimbóim, hogy egy-egy selymesebb anyagú felsőben simán eufórikus állapotba kerülök. Nem vicc, tényleg sokkal érzékenyebbek lettek, nagyon jó irányban :)

És a mammográfiát cseppet sem zavarja az implantátum. Ha oda valaki tisztességgel eljár, akkor nem lesz baj.

280. Kinga82 (válaszként erre: 268. - *Linda*)
2007. jan. 13. 21:39
Nekem 350 ml. De én nem tudom, hogy külön-külön mennyibe kerültek az implantátumok. Hát, bulizni egyelőre nem megyek melltartó nélkül, bár múltkor a munkahelyemen feltűnt, hogy egy ügyfél kitartóan kapkodja a fejét a dekoltázsom irányába. Ilyen sem volt még.
2007. jan. 13. 20:14

Bemasolom amit Hoxa irt be a mellimplantatumom kovetkezmenyeirol: "Szövődmény idegsérülés, savógyülem, gyulladás, tüdőembólia, zsírembólia stb. lehet. A műhiba a mellek elvesztésével is járhat. Kapszulaképződés gyakori, a szervezet ekkor kötőszövetes tokot képez az implantátum körül, majd ez a tok zsugorodik, a mell keménnyé, rugalmatlanná válik. Bármikor kialakulhat, műtéti eltávolítása is szükséges lehet. Néhány vélemény szerint a mellrák korai felismerésének is csökkenhet az esélye az implantátum miatt, ám ezt a rendszeres orvosi vizsgálat kivédheti."

Ezeket nyilvan ti is tudjatok, mert hat olvasni roluk eleget. Nem feltek ezektol? Engem csak ezek fognak vissza, pedig biztos nagyon szep a cicitek, es en is szeretnek nagyon.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook