Zsíros ÉS korpás hajra mit ajánlotok? (tudásbázis)
Az egyik oldalon a csalánsampont ajánlották az is jó?
Válaszoljatok lécci
Alapból zsírosodik a hajam, és küzdöttem rendesen a korpával is jópár éve, viszketett, mintha bolhás lennék :)
Kipróbáltam a Selsunt, a Nisoralt, a T-Gelt, ezek elvileg kellett volna, hogy használjanak, de sajnos egyik sem segített igazán, és végül a sokkal olcsóbb Fructis vált be, de a normál hajra való, nem a zsírosra...
Teljesen elmúlt, évekig semmi gond nem volt, aztán tavaly megint kijött a probléma, most a Vichy-t használom, elég húzós, de egyelőre hat... bocs, hogy kicsit hosszú voltam!
Nekem a Sellon vált be! Igaz az ára húzós, de pár használat alatt megszünteti a korpát (és nem kell sokat használni belőle)! Elég sok embernek bevált a környezetemben.
Nem mindig lehet kapni: egyik patikában nem volt, ahol voltam, a másikban pedig kb. 1 hetet vártam mire megrendelték nekem... Állítólag DM meg ilyen helyeken is néha van.
sztem hiába a zsíros és korpás hajra való sampon.
max a korpára jó a zsírosságot nem mulasztja el.
én most egy ideje a csalán szesz - el kísérletezem.
mintha egy nappal tovább bírná már...de jó ideig kell használni.
ezt nem kell kimosni. hajmosás után befújni és 10 perc után lehet szárítani, formázni a hajat.
ez engem is erdekel!
viszont eddig meg nem talaltam meg az idealis sampont/modszert ellene. :(
a korpásodás elleni samponok is több változatban készülnek, válaszd közülük a zsíros hajra valót :)
azt viszont csak kísérletezéssel tudod kiválasztani, hogy neked személy szerint melyik márka fog beválni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen sampont használtok korpás hajra?
- Kérlek segítsetek! Nagyon zsíros hajra mi a jó? Egy napot bír ki a hajam, s már tiszta zsír.
- Milyen sampont használjak zsíros hajra?
- Létezik-e olyan sampon, ami zsíros és plusz korpás hajra van?
- Mit ajánlanátok zsíros, korpás hajra?