Zsibbadtaknak (beszélgetés)
Magamon se tetszik, de pasin sem. G kimondottan vékony, nekem nagyon bejön :)
Alkatilag is, inkább maratonista, mint testépítő.
Én azért szeretem, ha nem színizom, mert nekem bőven van úszógumim :D Még egy darabig...:P
Szerintem az arca egyszerűen nem elég férfias. Nekem nem baj, ha valaki nem szépfiú, sőt. Inkább legyen kicsit fanyar, mint vigyori.
Én már több, azóta deresedő színésznél nemértettem, hogy ez a bizonyos arcberendezés miért ennyire kelendő. Ez a savanyúpofa.
Az úszógumiszerűséget nem hiányolom, de nekem nagyon nyálas. A férfiasság eszembe se jut róla.
a fejét le kéne cserélni valami sármosra, kicsit kevesebb kidolgozott izom, kicsit több természetesség, egy-két úszógumira hajazó kis izéke, és tökéletes lesz! :D
A hónaljszőre szexis :D
Kis ágas bogas.
Ennek a csajnak az is van. Pecsételget.
Csajok, mi a vélemény erről a pasiról?
[link]
Ha ez a trend sajnálom a lányomat nagyon.
Nekem van, császárom is volt, és ha nincs vérzés miért ne? Nekem sajnos piszok sokáig volt, kínlódtam is rendesen.
A párbeszédet láttam amit írtam?
El tudom képzelni... Egy ANYA, akinek hiányzik a szex??? Minekazilyennekgyerek.
Bassz, hülye vagyok, olvastam, írtam is bele :D
Itt a Guruljka :D
Szia :)
Tegnap emlegettük a szút és tessék itt van :)
mi a baj azzal, hogy 4 héttel utána már szexelni akar????? Mondjuk nekem még nincs gyerekem (sajnos), de azért még nő vagyok, és szeretnék a szülés után is az maradni. Bár ez biztos szitufüggő...
Láttam én is.
De nélkülem is eligazították.
Lányok elmondok valamit.
Ma azt olvastam hogy császár után a nő szexelni akar de csak 4 hét telt el.
Gondolhatjátok mit kapott érte? :D
Ki a bánat ez a Maggie?
És miért idézel tőle????
Nem azt figyelik, hanem szemet szúr, ha nem elütés... mert a helyesírás lenne a természetes.
Én meg reklamáltam itt a múltkor valaki helyesírását, és megjegyezték a csajok. :-D
Nono, legalább az első kettő maradjon. Köztük van az a dé betűs szexi hézag, tudod:)
Facén beszélgettem, aztán idekattintottam, megláttam amit írtál és lecsaptam. Nem alhatok, Dorka még nem tért magához...
A két koronát kéne levenni, az egyik alatt van az a girbegurba gyökér ami nem lett rendesen gyökérkezelődve, ott ki kell húzni a fog egyharmadát hogy a hülye gyökér is jöjjön (vagy valami ilyesmi) aztán vissza a korona. Köszönöm szépen :))
ahhoz képest, hogy odaát elköszöntél, jól lenyúltad a kereket! :D ahelyett, hogy már rég csicsikálnál!!! :D
Kösz....előtte azért a 4000.-et lestipistopizom, már most! :D De ha akkor is ilyen dög leszel, kihúzom a fogad!!!! :D
Lyally... Szacharinos cukrozott méz...
Jó időben, jó helyen :)
Na jó, a tízezredik a tiéd lesz, ígérem :)