Zsibbadtaknak (beszélgetés)
Én jól éreztem magam :) Szeretem a sznobokat bosszantani :D
Pont ezért voltál nemkívánatos vendég a tereferén.:)
Ez nagyon jó :D
Nincs bundám, sose voltam úriasszony, igaz, nem is vágytam rá.
Sajnos én is bagós vagyok, viszont abba akarom hagyni, de eddig inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel. Viszont nem haragszom a bagósokra, nem akarom őket leszokatni, sőt száműzni, vagy elkerülni sem. Dohányzásmentes időszakomban sem tettem ezt.
Kis kíváncsi! Így kikérdezni egy újoncot? A mondás szerint pedig nem amiatt, hanem ahelyett fáj. Nemrég mondta egy ismerősöm, hogy nem az az örömlány, aki egy bundáért szereti a delikvenst, hanem az úriasszony, aki megveteti a bundát, majd este azt mondja, fáj a fejem, most ne.:)))
Persze, szabadon választott, én a bort nem bírom. A koktél jöhet :)
Viszont ez itt dohányzó szakasz, többen vagyunk bagósok, akik nem is akarnak leszokni, remélem, nem zavar.
Mi?
Szex, vagy hogy amiatt fájt a fejed?:D
Lányok!
Lehet már sokan tudjátok de aki nem azoknak írom le hogy olyan program amiről itt szó esett a felhasználó beazonosító nem létezik én találtam ki.
Aki ezt komolyan vette attól bocsánatot kérek!
Megkérem azokat akik ebben a játékban partnereim voltak hogy ezt ne hozzák többet szóba.
Köszönöm szépen!
Sajnos a sört nem bírja a gyomrom (igaz a pezsgőt és a konyakot sem). Ugye valami jóféle bor, estleg koktél is lecsúszhat?
Helló mindenki, megjöttem! hiányoztam? Hulla vagyok...
Óóóóóóóóó, az már régen volt.
2 gitkával tényleg az volt.
Akkor az volt az a fura! :-D
Örülök, hogy van akinek nem jön be a sznobéria. Kipróbáltuk: a(z ál)velencei tükör előtt ugyanolyan jól lehet sörözni :)
Köszi, nem ijeszt el, éppen hogy tetszik:-))) A megszüntetettet is olvastam, de elriasztott a barokk bútor, a velencei tükör, meg kézi perzsaszőnyeg, így oda nem merészkedtem be. Volt már 1-2 csörtém a hoxa-n, de szerencsére kevesebb, mint amennyi barátom lett. Épp mostanában nevezett így egy fórumtárs, azért bátorkodtam így kifejezni magam.
Ja, bocsi, bunkó vagyok .. Jobbulást!
Megkérlek titeket, hogy a portál működéséről ne terjesszetek kamu információkat, még viccből sem! Mások ip címeit semmilyen programmal nem tudjátok láthatóvá tenni, ez az állítás sértő a portálra nézve!
A fejgörcsre máshol és máskor szoktak hivatkozni a nők!! :DDD
Üdv itt, érezd jól magad!:)
Megszűnt a terefere:(((((
Üdvözlünk, bárki maradhat akit nem ijeszt el a szövegünk. Mesélj magadról kicsit :)
Szia! Látod mennyire, még be sem köszöntem. Mentségemre legyen mondva, hogy éjfél óta kínoz a fejgörcs.
Elnézést, hogy csak így hívatlanul. De ha már itt (is) vagyok, ugye maradhatok, és jöhetek máskor is?
Nagyon röhögtem!
Hogy mik vannak itt!:D
Hasonlót sem láttam még,...elképesztő!
Neked is szia.
Olvastad a híreket?