ZooMumba... (beszélgetés)
Szia!
Üdvözlünk a megszállottak körében!:DDDD
sziasztok!!!
én is zoooo....zok:)
nagyon szupcsi kis játék
Nekem se jött össze se a galamb se Alice baby csak 3-adszorra... Most van folyamatban a 2. baby project.
Mit gondoltok mit szafaritztam, (sima) zebrát...
akkor nálad nem védekeztek :)
én 5ször próbáltam mire lett egy úh. a másik 2 egy ideig várni fog
:DDDDD
nekem az 1. átrendezés vízszintes verzióból ebbe az új megközelítésbe több, mint 3 óráig tartott, mert be kellett szednem az öszes kifutómat, állatokat, bodegákat, utakat, kukákat, dekorációkat, ki-be-oda-vissza, pff
ez most nem tartott volna olyan sokáig, ha átrendezés közben nem tűnik el az egész, ahogy van ...
szerintem nem lett volna 1 óra se, mert az elrendezés maradt nagyjából, annyi történt, hogy nem láttam jól a kereskedelmi egységektől a szemetet az úton és fölhajigáltam őket a fönti állatok helyére, akik a szavannán élnek, ők most egy kupacba vannak rakva. Meg középen csináltam még helyet, van 2 szabad kifutóm, meg van még 4-nek hely, de hogy aztán mi lessz???
Ennek örülök! És kérünk képet...
Hátha megint látok jó ötletet, mert amikor átpakoltam, volt egy csomó kifutónak helyem. Azóta szintlépés miatt csak 1 kifutóm lett pluszban, de új állatok miatt már csak 1 kifutónak van helyem...
Sziasztok!
Remegő kézzel hívtam be az oldalt :DDDDD, de meglett, először megint semmi nem volt, csak a bodegák, aztán szépen lassan kifutóról kifutóra betöltötte az öszeset. Még a lélegzetemet is visszatartottam :DDD.
Amint megépül a palacsintázó, teszek fel képet. Tök jó még ezen kívül elfér pár kifutó és pozitív gondolkodásom jeléül, már leraktam egyet a fekete zebra párnak is :DDDDDDD... A jegesmedve lesz a következő állatom, már nekik is kint van a kifutó, a többit meglátjuk...
Csajok!
Eltűnt az egész állatkertem szőröstől bőröstől. Üritettem a gyorsítótárat, töröltem a sütiket és visszajött néhány dolog, de az állatok, az utak, meg a kifutók sehol. Pedig nagy melóban voltam, a naaagy átalakítást végeztem, mert szintet léptem és Alice nyuszi miatt, aki elfoglalta a galambok helyét, már nem tudtam volna hová pakolni a turbékolókat...
Remélem reggelre helyreáll a hiba, mert ha nem, gőzöm sincs mit csinálok...
3-4 alkalommal tudom összeszedni.
Igazából reggel, délben és este. Ha sokat alszik a babám, akkor reggel akár 2 alkalommal is össze tudom szedni.
26. szinten tartok. Itt már nincs minden szintlépéskor új állat. Azt hiszem, a következő csak a 28. szintnél lesz.
Már a jegyek árának beszedéséből is napi 50.000 PP összejön. És akkor még az állatkert körbe van pakolva épületekkel... Ja, ma jöttem rá, hogy még nem vettem meg az új épületet sem, ami szintlépésnél elérhető lett, aztán már félidőben vagyok a pontok között...
Igaz, baromi sok elmegy etetésre, de akkor is napi 40-50.000 marad tisztán...