X-Faktor 2014 (beszélgetés)
Nem tudom, mit esznek az emberek Julin, meg voltam győződve, hogy ő esik ki múltkor, olyan semmitmondó volt. Duci Ricsi is hamiskásan énekelt, nagyon ajnározzák a kinézete miatt, és ugye ehhez is lehet sztorit kreálni: Shrek tanító bácsi, akiből árad a szeretet bla-bla. Stohl hasonmása Ricsi ripacs, ez tény. De vicces volt, amikor Stohl fikázta Alföldivel, nekem Stohl testalkata, arca, megjelenése, és viselkedése is nagyon hajaz Ricsiére. Őt is futtatják rendesen. Ott van az a szépséges göndike, minden alkalommal azzal vannak elkeveredve, hogy mennyire szép, és ez elnyomja az énekhangját. Biztos gondolja, hogy bár lenne ronda, csak szálljanak már le róla. Tényleg unalmas. Nekem Nagy Ricsi tiszta nyál gyerek. Olyan BK Kicsiszabi szint. A nők meg olyan egyformák, Izabella, meg az a másik, a nevüket sem tudom, semmi extra kategória. Benji elmegy, de Gwendolint vártam a döntőbe.
Egy ember van, aki megérdemelné minden tekintetben a győzelmet: Tóth Andi.
ugyan már, egyéni ízlések...
írj ,amit akarsz, kedveld, aki megtetszik!
Ne bosszankodj, mert azt valaki rosszabbnak ítéli
(a hamisság meg objektív)
A kicsik közül én is másképp válogattam volna, dehát bármennyire is köztv, mégis a nézettség számít...
Azt amit a befektetett munkáról írtam, az összes induló alapján írtam, nem az alapján hogy ki jutott tovább (meg az összes zenész gyerek munkája alapján, akik nem úgy kezdik, hogy 20-30 évesen kipattan az agyukból a gondolat hogy popsztárnak kellene lenni...) Tehetség ide vagy oda, azt gondolom, befektetett munka nélkül senki nem lesz nagy zenész... és ehhez az x faktor pár hónapja maximum kezdőlökés lehet.
Szerintem nem fog hamar kiesni :) remélem... jól énekel, sztáralkat, sármos...
A lányok között több lesz a gyenge láncszem szerintem.
nem fogom őt már megszeretni, az a helyzet.
ebben az X5-ben még Borbély Ricsi az, akiben lenne valami, ha... de hamar kiesőnek tippelem.
Pál D-ben kellemesen csalódtam a SZtárban SZtár c. műsorban, ügyes volt, magabiztosan hozta a szerepeket
Caramel viszont nagyon jó szerző, tehetséges, több dala -számomra- nagyon is katartikus
(bár hozzáteszem, ezeken a dalokon felül rém egysíkúak a dalai, mert halálosan untam a tv-ben leadott valemilyen koncertjét egyszer)
SZóval neki vannak nagyon nagyon jó dalai, a többi meg nem érdekel
én máshonnan közelítem meg:
nem volt kin elsírnia magát az embernek (vagy Pressernek) mostanában
nem ezt magyaráztam, hanem, hogy ő eleve úgy indult, hogy Presser elbőgte magát, stb...
ehhez képest az, aki az utóbbi 5 évben szerepelt ilyen műsorban, és mondjuk nem ajnározták végig, az nehezen rúg labdába.
akkor RM csak jobban "megcsinálta" magáét , nem?
ismerjük már el, s ez nem a Megasztár alatt kapott elismertségének köszönhető
Presser nem "nyúl" akárkihez, pl.
M? tehetséges előadó és szerző is, erős karizmával, s nem adja bizonyos szint alá
Nem "vendéglűtózik"
Valakinek nem megy ez, ezt el kell ismerni.
RM. muzsikáját nem hallgatom, bár van pár dala, amit nagyon kedvelek, de rajongója nem vagyok, egyszerűen csak elismerem , amit elért
Mert VCS közel nem az a kaliberű zenész és előadó mint RM :)
Kicsi ez az ország, nem lehet évente 12 (és ez csak az x) embernek karrierje. Még a nyertesek közül sem fut be mindenki.
na meg Magdi 2006-ban lett ismert, akkor még nem volt évi 3 tkutató...
most már az is nagy eredmény, ha valaki meg tud élni abból, hogy énekel, és nem kell mellette más munkát keresnie.
annyi se lenne.
nyáron 8-10 élőzenés, meg év közben 1-2, esetlen vendég máshol.
de más se teheti meg, nemcsak ő.
megteheti?
hát VCS pl. miért ne tehetné meg ugyanezt?
Ja,hogy akkor nem 30 bulija lenne egy hónapban, hanem csak 8?
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)