X-Faktor 2014 (beszélgetés)
Nah ez most mire jó???
:(
Juli szerintem szimpatikus,
de nem finom kis hölgy,
egy határozott célratörő nő
szerintem épp az arcába lehet a legkevésbé belekötni; Wolf Katinak pl. sokkal előnytelenebb az arca
Szerintem Juli nagyon jól sminkelhető, stylingolható, egyáltalán nem csúnya
Szerintem Juli nem viszi nagyon sokra, mert hangja
nem egyedi (legtöbb énekkarban találni több ilyet,és sajna,külsőleg sem egy sztár alkat- a feje egyenes szörnyű -a srácok szerint-...)
Andika nekem egyáltalán nem volt szimpatikus, tucat sztárocska lesz belőle ezen a pénzen.
Juli sokkal érdekesebb szerintem, örültem volna ha ő nyeri, valószínű a nyereményt is okosabban használta volna fel, de szerintem így is többre viszi mint Andika.
Sejteni lehet dolgokat, de ennyire biztosan tudni mint Bence nagyon átlátszó. Eddig is biztos volt hogy ezek nem tiszta versenyek, 100% hogy manipulálják az eredményeket, ez most is kiderült. Mondjuk nem is gondoltam mást :)
biztos már ők is sejtették hogy bejön a papírforma,
Juli is azt nyilatkozta hogy tudta hogy Andikával szemben semmi esélye nyerni
Nagyon megérdemelte Andika a győzelmet, én is támogattam
Én is örülök Andi győzelmének, az elejétől drukkoltam Neki!
Nagyon jó, hogy nem Horányi Juli nyerte, mert már biztos nem élne! Amikor hárman maradtak, földre rogyott, - amikor már csak ketten, hanyatt vágta magát, - na ezután jött volna az infarktus a gyors halállal...
pont alatta? :) hát tud valamit :P
(nekem az I Love You a nagy kedvenc, a csengőhang)
tegnap Vastag CSaba alatt elmentem , s beültem egy kád vízbe. Átlubickoltam a döntőt :)
Most néztem vissza felvételről..... jól tettem, mert így is órákat kellett tekernem a sok reklám meg istenesbence miatt
a szöveget meg Joós István írta
Ezt a dalt én is nagyon szeretem
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)