X-faktor 2013 (beszélgetés)
Ennyire én is ismerem. Sőt, lehet én még jobban is :) Bárkás időkben nem egy előadás után mentünk a közeli vendéglátó egységeket meglátogatni. :) Igen, közösen, mert a barátnőm, akkor éppen a Bárkában volt közönségszervező :) Sose tudta a nevem megjegyezni( bár szerintem senkiét, aki nem foglalt olyan fontos helyet el az életében), ezért mindig magácskának hívott. ( meg az összes többi rajongó tinipicsát is) :)))))
Tényleg jó arc, sok érdekes világmegváltó ötletünk volt akkoriban:)
De én ennyiből nem állítanám, hogy akkor ismerem. :)
anális karakter :))))
ezt a "diagnózist" most hallom először :)
én valahogy úgy érzem ennél a csajnál, hogy simán átver bárkit. És az valaki ellen irányul.
Ítéletet én sem mondok, ő élete, kezdjen vele amit akar. De van az úgy, hogy valakit ellenszenvesnek érzel, mást meg szimpatikusnak. Akár ismered a múltját, akár nem. Amikor ez a trampli megjelent, már antipatikus volt, holott a múltjával később később dicsekedett el. Nem ő az egyetlen aki antipatikus, csak most ugye ő került szóba. Az a lány, aki nem jutott tovább Alföldinél, (pedig iggen jó hangja van) úgy fel volt tekerve a haja... meg tulajdonképpen mindegyikben, akik nem jutottak tovább, volt számomra valami zavaró. A fetfőnikszes srác sem szimpatikus.
Szóval ez nem ítélet, viszonyulás kérdése.
Mik vannak, mi?
:)
az azt jelenti, hogy nem jön be neki, nem érzi olyannak, aki megfogja az embert. Én sem, azt a lányt olyan számító érzéketlen lánynak éreztem. (persze lehet, hoyg csak feszült volt).
azt választotta, akiben több jövőt látott.
jellembéli hiányosságaira utal.
ha egy embert bizonyos tulajdonsága miatt visszataszítónak érzel, nem fogod azt mondani hogy naigen, a saját anyját is eladná, meg több f----t fogott mint kilincset, de jó hangja van, megveszem a lemezét. Vannak dolgok, amitől nem lehet elvonatkoztatni.
Főnököm által:)
Az osztálytársa volt gimiben, így a Nemzetiben fecserésztem is vele.
Tehát nem túl közelről, de igen.
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)