X-faktor 2012 (beszélgetés)
Gesztit is le kellett volna már cserélni...
De Tóth Gabit mentornak a maga 25 évével, a "több évtizednyi" tapasztalatával és a "stílusával"...hááát... hogy őt miért futtatják ennyire?! Pfff!
Gesztesi még értett is volna hozzá.
Hááát, Alföldi nem tudom hogy kerül oda. Max. színpadi jelenlétben fog tudni segíteni
Jajjjj...:((
Majd sokat lesz az ujjam a némító gombon :DDD
szerintem ő lesz.
és majd sírhatsz, hogy VCS jobb lett volna :P
hát én ilyet nem hallok...
mondjuk sztem amúgy se lesz mentor, és akkor nem írnak róla ilyeneket...
Hát mint a Csabié.:))))
Olyan, mintha folyamatosan váladék gurgulázna a torkában beszéd közben. Ilyen undi, bocsi.:)
De nyugi, az én kedvencem nekem is minden szempontból tetszik, szóval megértem hogy neked cakompakk tetszik:)
szerintem nagyon aranyosan beszél.
mi az a galuskás hang?
Sziasztok. Hallottátok az új hírt? Ősztől itthon is kétestés lesz az x-faktor, ahogyan az USA-ban is. Ez azt jelenti, hogy szombaton adják elő a produkciókat, és vasárnap meg a párbaj, illetve az eredményhirdetés lesz.
[link] yar-xfaktornal.html
Ááááá, dehogy :)
Csak nem szeretem az olyat, aki nem rendes munkával akar meggazdagodni....pláne, ha ahhoz sem ért, amiből pénzt akar :)
A Való Világosoknak már nyilván lejárt a szerződésük az RTL-nél.
JanicsÁk Vecának viszont még élt. KarrieRje pedig nem az apuka miatt nem indul. Egyszerűen ennyi van a lányban, semmi különös. Nagyon különlegeset akar, de csak nagyon furcsa lesz belőle. Méltányolom, hogy maga akarja megírni a dalokat (nyilván anyagi oka is van ennek), de nem elég még ehhez a tudása.