X-faktor 2012 (beszélgetés)
Köszi.
Ha Joys nem is tudott rábeszélni, hogy jelentkezzek a műsorba, legalább a cikkben idéznek:)
remélem nem, de ki tudja.
Feró már nyert, Malek is tavaly,már csak ketten vannak akik nem nyertek. habár Keresztesnek az első szériában döntős volt a versenyzője
tényleg, szerintetek melyik mentornak van idén esélye nyerni?
én Gesztire tippelek a pasikkal
Jaj, bocsi, nem te írtad, hanem Virgi. Összekevertelek benneteket
Szóval te nem lettél celeb, na. Most akkor sírsz, ugye????????
Köszi, megkaptam:)
bár szerintem volt jobb hozzászólásom is, de ne legyünk telhetetlenek:)
Ez az a cikk:
Nem is a cikk érdekes, hanem a hozzá kapcsolódó kommentek. Bokáig fo.tam magam a röhögéstől (bocs a kifejezésért), annyira jóóóóóóóóóóóók!:)))
Adélnál már az furcsa volt nekem, hogy a táboros éneklés után Miklós, mondta neki, hogy többet várt tőle. Ördög N. többször is elmondta, hogy a mentorok nem véleményezik a produkciókat, majd ha meghallgatták az összeset, akkor döntenek. És tényleg nem mondtak senkinek semmit, egyedül Adélnak. Meg már az első meghallgatásnál, mikor Adél mondta, hogy "Erdélyben Miklós!" Ö. Nóri már akkor megjegyezte, hogy A. flörtöl Malekkal. Szerintem még ebből is ki fognak hozni valami sztorit. Úgy látszik idén rámennek erre a Malekba szerelmesek a lányok témára is. Volt egy csaj, aki a Tépj szét c. számot adta elő és 3 kislány kísérte, na ott is az egyik a Malekba volt szerelmes.
gyébként az első szereplése tényleg jó volt a kislánynak, de szerintem nem volt az egy nagyon nehéz dal. Nincs rossz hangja, szép leányzó, de nem ezek miatt van ott. Amúgy teljesen mindegy, hogy bekerül-e a 12-be, még az is, hogy megnyeri-e, mert hamar el fog tűnni a süllyesztőben.