X-faktor 2012 (beszélgetés)
Adél és Zoli az élő show-ban?
Még jó hogy tegnap lakodalomban voltam, megkíméltem az idegeimet... nekem eddig tartott az X faktor nézése.. További jó szórakozást annak, aki nézi, én nem kérek többet a forgatókönyves tehetségkutatóból...
Szerintem is akadtak volna jobb jelöltek Adél és Zoltán helyére.
Nagyot csalódtam a döntések egy részében. Gesztesivel szinte egyáltalán nem értek egyet.
KLN-nek vannak koncertjei??
én csak egyszer futottam bele, Keresztes Ildi koncertjén énekelt pár dalt
Én az másodikra sem emlékszem, sőt, kicsit meggyötörtem magam, hogy eszembe jusson az első:)
persze nem azért, mert nem volt jó, hanem csak azért, mert szerintem voltak nála jobbak.
És, Norbinál sem emlékszem a többiekre. Norbi harmadik volt? Szerintem első:)
Pedig a Megában is voltak jó harmadikok, Gáspár Laci, Tóth Gabi egész jól boldogulnak. ;)
Tóth Gabi is harmadik lett, ugye?
szerintem is
Remélem azért nem hagyja abba...
most néztem végig felvételről, mert tegnap dolgoztam sajna:(
volt amivel egyetértettem, volt amivel nem.
Gesztinél örülök Oláh Gergőnek, de Szabó Dávid helyett én Meggyes Csabit vittem volna.nekem ő jobban tetszett, még ha Geszti azt is mondta, hogy eddig csak egy oldalát látta. Dávid annyira semleges, hogy nem is emlékszem rá:(
Fehér Zoli várható volt, hogy bekerül,talán Geszti azt látta benne hogy önmagához képest fejlődőtt, és látta benne a kitartást, ezért vitte.Szilárdot nem sajnáltam, nekem nem tetszett.
Mleknál örülök Timinek, és Andinak, de Adélnak nem. vajon mit látott benne Miki, hogy őt választotta? én Dórát vittem volna.
de azért jutottak be kedvencek,így az egyik szemem sír, a másik meg nevet.
viszont a versenyzőktől az a duma, hogy abbahagyják, az nagyon komoly.ki hiszi el? szinte mindegyik újra indul jövőre
Adél olyan lányban, mint annak idején Norbi volt fiúban:)
Norbi sem a hangja miatt volt jó, mint Adél sem, bár az első dal nagyon jó volt.
Én fiúkban másokat választottam volna, bár akik maradtak azok közül csak egy tetszett (Meggyes Csaba?) a többiek nem.
A lányok között bent maradtak a kedvenceim.
Antal Timea szerintem nagyon jó előadó, Kvaka Andrea számomra nagyon érdekes, Csobot Adél pedig a szeleburdisága miatt teszik.
A csapatok közül akiket szeretnék ha tovább jutnának: Like, Sprint, Wonderfool.
Az idősek közül pedig: Kovács Erika, Kiss Ernő, Stone vagy ZK. Stone-nak azt hiszem nem lenne nagy jövője, mert lehet csak rockban jó...
Végig néztem este.Sajnos Adélka bejutott,így akkor az lesz,ha ő énekel,én megyek ki mosogatni vagy mit tudom én.Tavaly Murinál ugyan ez volt.
A fiúknál F.Z. tovább jutása is meglepett nagyon. Szilárd jobban tetszett,sőt Dávid is. :S
Hát ,Geszti szerintem jó szemmel van megáldva,mást nem tehetünk ,mint hogy bízunk a döntésében.
Mindenesetre szerintem a legnehezebb figurát vállalta be ,amiért elismerésem.