X-faktor 2012 (beszélgetés)
Wolf Katit nem bántom, nincs vele bajom, de kapcsolatrendszer nélkül nem tartana ott, ahol. neki reklámnak kellett az X, azt megkapta.
Amit leírtál abból is látszik, hogy nem énekes tehetségkutató a műsor, hanem piacképeségi verseny. A Király L. az idétlenségével piacképes bizonyos rétegek számára , de valódi értéket nem képvisel, ellentétben Wolf Katival aki Európai szinten is komoly könnyűzenei énekművésznek tekinthető.
ez az X-faktor, itt eladható előadókat keresnek. én BGt nem szerettem a műsorban, de életképesebbnek látom a zenei pályára, mint Tarányt.
Én hangra, éneklésre gondoltam, mert ugyan nem az az egyetlen, de azért elvileg elsődleges szempont.
Nem érted mit írtam. Ha valóban tehetségkutató lenne a műsor akkor, sem a Király L. sem a Baric nem rúghatnának labdába azok mellett aki tudatosan az énekes pályára készülnek évek óta, ének tanárhoz jártak és dolgoznak a sikerérét. Azzal egyet értek, hogy tetszettek az embereknek, mert olyan a személyiségük, de énekesként átlagos tehetségűek. A Krisztiánnal azért lehet együtt említeni, mert nem az énekes tehetségük adja el egyiket sem. A fent említetteket a személyiségük adja el a Krisztiánt meg a Jimmy.
Az Adél lehet jól énekel, de ebben a műsorban nem ez teszi eladhatóvá, hanem a habrittyomsága.
erre kérdezem, hogy mit nevezünk tehetségnek. BG mondjuk egyedibb dalokat ír, mint Tarány. KLN mondjuk érdekesebb showt csinált, mint Kati. ezek elég relatív dolgok.
Valami hasonlóra gondoltam én is.:)
Nem hasonlítottam senkit senkihez, csak arra próbáltam célozni, hogy nem egyedi, hogy tehetségtelenebb versenyzők előbbre jutnak az igazán jó társaiknál.
Nekem pl. az jutott az eszembe, hogy Tarány hamarabb kihullott, mint B. Gergő, vagy W. Kati előbb távozott, mint KLN. Szerintem egyik esetben sem volt vitatható, hogy tehetségesebb emberek távoztak korábban a műsorból.
Sőt,még az elődöntőben kiesettekkel sem lehet egy lapon említeni,lásd tesók,vagy Meggyes....
Nem értek egyet.
Mégpedig azért nem ,mert akiket felsoroltál ,mint jók voltak ,jokat csináltak,és Adél is jó,mert van hangja egyénisége,és plussz eladható is.
Zk ,meg egy hamis,sem énekelni,sem szerepelni nem tudó,még önmagát kereső valaki,akinek történetesen Zámbó a neve.
Szóval ugyanmár ,ne említsd egy lapon ,egyik nevenincs xfaktoros fellépővel,akiknek legalább jó volt a hangjuk,vagy épp a show-juk.
Szerintem is. És Adéllal is.
Aki úgy látja, hogy ZK-nak nincs itt helye, nem érti a műsor lényegét. Ez nem egy tehetségkutató műsor, hanem olyanokat keresnek akik eladhatók a piacon. Ez ugyanaz mint a valóvilág. Általában azok adhatók el akik körül lehet olyan botrányokat kavarni, amiről írhat a Storimagazin (Pl Adélka) ZK-nak azért van itt helye, mert Zámbó Jimmy-nek még mindíg van rajongó tábora Magyarországon. Ezek a rajongók a fiára is kíváncsiak, küldik az SMS-eket, és megveszik a bulvár lapot ha írnak róla. Igazából nem a Krisztián adható el, hanem a Jimmyről lehet újabb bőrt (pénzt) lehúzni vele. Megnyerni nem fogja, mert az már nem növeli az eladhatóságát. Megnyerni olyan fogja, aki új sztárként adható el és a CD-jét is megveszik az emberek.(pl. Kocsis Tibor) A különcségük miatt futtatot szerényebb tehetségű sztárocskák a döntő előtti fordulóban esnek ki (lásd Király L. Norbert, vagy Baric Gergő), akik a műsor népszerűségét felszínen tartják, de énekesként már nem aladhatók. A Krisztiánnal is ez fog bekövetkezni.
Ami,ne hasonlítsd hozzájuk ,mert ők tehetségesek voltak,és egyéniségek,és szórakoztatóak.Nem véletlenül jutottak egyre feljebb,ők a nézők azért szavazták tovább mert tetszett nekik amit csinált.
Krisztián meg csupán a neve juttata el a döntőig is ,nem más ,gondolom ez nem vita tárgya.
Bea meglepően jó volt, Adél mégjobb, ZK egy kalap sz.r, Andi megérdemelten esett ki, Timi is hozta amit szokott, de a legjobban énekelt és táncolt! Gereblyés Gergő. A többi egyforma átlagos.
És ezt honnan tudod ilyen biztosan?
Amúgy már most is olyanok vannak még ,akik mellett a mikrofont sem foghatná meg.
Semmi bajom vele,rendes ,kedves fiú,de ennyi.nem több,és elveszi a helyet,a lehetőséget mások elől.
Persze nem az ő hibája ,ezt is tudom.
az is kérdés, hogy mit nevezünk tehetségesnek :)
Zámbó meg nyerni fog, na az gáz lesz tényleg.
Sziasztok!
Nem tudok visszaolvasni, mi az általános vélemény a tegnapi műsorról?
Nem írtam, hogy hasonló előadónak látom őket (vagy akár K.-t és Baricz Gergőt), csak annyit, hogy ők is jobb helyen végeztek, mint náluk jóval tehetségesebb versenyzők. Ez mindegyik széria jellegzetessége.
azért én látok különbséget KLN és ZK között. KLN ugyanis soha nem állította, hogy tud énekelni, illetve nem is erre épült az imidzse. nem görcsölt s színpadon, laza volt, vicces. bulit tudott csinálni. a nép ezt szerette benne, a sok szépen éneklő között változatosság volt.
ZK ellenben elvileg énekesként van itt, de csak erőlködést látunk, és hamis hangokat.
Engem kifejezetten mulattat, jókat röhögök rajta.:))
A neve csak egy ideig fogja vinni.Előbb-utóbb olyanok maradnak,akik mellett a mikrofont sem foghatná meg.Lásd Oláh Gergő,Szabó Dávid vagy a Like.
nevezzük énekesnek...szerintem nem zenész
Persze,ez így van ,de én önző vagyok,szombatonként kellemesen akarok szórakozni,és nem egy hakni zenészt nézni.:))
Erre meg ott az előző hsz.-emben a válasz: sztárt akkor sem tudnak belőle csinálni, ha megnyeretik vele az X Faktort. Akkor is csak egy középszerű valaki marad...
A kiejtett társak közül az igazán tehetségesek meg talán tudnak majd karriert csinálni.
Erről beszéltem.Köszönöm.
:))
...de benn van ,és sorra fogja kiütni a nála tehetségesebbeket,jobbakat....ez az ami "dühít"...
További ajánlott fórumok: