X-faktor 2012 (beszélgetés)
az igazi tehetség nem ebben a műsorban terem...
Én nem tudom, de nem vész el így az igazi tehetség?
...sok bába közt....
Én is arra azaz rá gondoltam. :-)
öö... az apjára gondoltam. nem a fiúra
Voltak és vannak olyanok??? :-O
szerintem a Zámbó rajongókból:(
Szerintem ezzel a hanggal -bár csak két produkcióját láttam - inkább csak szégyent hoz az apjára.
Állítólag az apja extáborából...
Veszitek ,hogy ha valaki nem pontos,kissé hamis,de üveges tekintettel énekel ..akkor ő művésziesen kezeli a dalt?!! Nem rossz csak művész...
Valaki árulja már el kikből tevődik össze Zámbó Krisztián szavazótábora? Mert eddig bármerre jártam csak a negatív kritikát hallottam róla.
Talán itt volt egy hölgy aki pozitívan szólt /írt/ róla.
Bea nem ellenszenves csak nem tudom értékelni a művészetét. Krisztián viszont egy kivagyi álszent alak...
most hallgatom a dalt ...érdekes :)
nem a világom, de ez is egy dal :)
:D
őszintén nem gáz hogy a döntőbe hamisak ?
Mert sikerült újra bebizonyítania, hogy ott a helye a műsorban,nyilatkozta az újságban a mamája.
Valószínűleg lemaradtam arról a dalról amelyikkel bizonyított.
ZKnál senki sem volt hamisabb (és ellenszenvesebb sem), pedig a 2 Spirites srác sem volt egy Caruso
Én Bíborkát imádtam!
És most is tök jókat énekel :D Metró huzat.....
Nekem sem a szívem csücske....
Azért azt Ildi is elismerte hogy hamis a Bea...
( nem voltak a hangok a helyén :D )
Ezt sose fogom megérteni nem baj ha hamis elég ha drámai ? Kb mint a Megába a Bíborka :D
Közbe meg kidobáltak a versenyből egy csomó jó énekest...
Mégis nyomják adásról adásra
Nálam annyi a különbség köztük hogy Beánál a hangot is le kell venni :D Éles a hangja bántja a fülemet.
ZK kit nem??:D Nem értem mi értelme van az egész dolognak..csak lejáratja magát ország világ előtt....
engem nem különösebben zavar, sőt, amit eddig láttam tőle, az egész jó volt. A színészethez nagyobb tehetsége van valószínűleg.
ZK viszont egyenesen irritál
Bea nálam a nagyon rossz kategória :D
További ajánlott fórumok: