X-faktor 2012 (beszélgetés)
Nézd, két ehetőség van... /szerintem/
1,-
olyan mint K. Tünde. Mindenki hülyének nézi, kifigurázza, szánalmasnak tartja.. miközben ezzel ő tisztában van és marhajól megél belőle! Egy tökéletesen felépített életforma, amiből élete végéig "eltengődik". Bevállalta hogy ez a "szerepe", sokszor idomul is hozzá rendesen, hisz hitelesnek kell lennie...ettől ő még röhög a markába, és a megnyert perek tömkelegét tudhatja maga mögött, nem vagyoni kártérítésekkel :) Meg kell hagyni, jól csinálja! /bár egy percre sem lennék a helyébe/
2.-
valójában hülye szegény és próbálkozik, nem látja fától az erdőt,meg akar felelni, egy olyan dolognak, ami a képességei tükrében LEHETETLEN. Ebben még adják alá a lovat is, amivel igen, lejáratja magát és a családját is... és valóban sajnálatra méltó...
döntse el ki ki maga melyik lehet...
a negatív kritika is kritika és nézettséget hoz, ezt ne felejtsük el. Amikor már csak azért nézed meg hogy vinnyogva röhögj.. bikicsunáj effektus... bár az valóban nagy kérdés, hogy ténylegesen szavaznak rá, vagy a csatorna mutatja ezt.
minden esetre egy életre az emberek elméjébe vésődik ez a fiúcska.. kinek miért... :D
Mondtam én, hogy nem okozna meglepetést? Már csak az előjel a kérdés :D
ZK például egyfolytában meglepetés okoz :D
Most rákerestem a múltkori dalára, mert én azt nem ismertem. Abban pl. jobban tetszett.
Most meg kiderült, hogy az egy Magna Cum Laude dal :D Őszintén meglepődtem :D
"Értem én, hogy a csatornának meg a műsornak kellenek a nevek"
Mihez kellenek a nevek? Látod, hogy szinte mindenki ki van rá akadva. A nevek akkor kellenének, ha amiatt nézné sok ember. Ez meg most épp fordítva kezd lenni. Sokan emiatt érzik az egészet gagyinak.
Ildikó még talán a neve miatt tette be, juttatta tovább. Most is a neve viszi az igaz, de a szavazók körében.
Hernádi Judit lánya is indult és azonnal ki is dobták, pedig összességében hasonló a kvalitása, mint Krisztiánnak. Jó volt az első dala. most meg már a szavazók egy része viszi.
Hát ez az!Senki:(
Stone nem képes rá.
Végighallgattam "Z.K vs Művészek eredetiben mindegyik" előadást Indianpeti összeállításban... eddig is szánalmasnak éreztem az egészet de így meg pláne kritikán aluli szegény... de az is, hogy idáig eljuttatták. Értem én, hogy a csatornának meg a műsornak kellenek a nevek, de ennyire lealacsonyodni szégyen.
erőtlen, hamis, lejáratja nem csak önmagát de szegény apját is.
Azt sem értem, mit ettek ezen a Zoli gyereken, valamint a másik "szépfiún", sem tehetségük/hangjuk, sem FÉRFIAS KIÁLLÁSUK, sem érzékük az előadó művészethez.
Adélt sokan nem csípik,ki miért, de a charleston igazán tökéletesen áll neki és színpadra termett. Belőle kinézem, hogy meg fog élni a hangjából, mentalitásából.
A Like /like??? nem is tudom/ lányok külön külön jobban tetszenének, mint együtt... néha fáj hallgatni őket. Arról nem is beszélve, milyen előnytelen ruhákat képesek rájuk adni néha... főleg a szőkére.
Stone hangja tetszik, de nem áll neki minden jól! Sőt. Meg kellene maradnia abban amiben jó. Pl az első dala, amit ő írt.
Timinek és Gergőnek HAJRÁ!!!!! :) ♥
hogy milyen sorrendben, teljesen mindegy :)
Senki semmikor....nincs rá nézői igény....
Egyébként is ki???
Stone? ugyan...Vikidálhoz is kevés volt...más meg???
Igen!!Csak sajna van 2 oldali tüdőgyuszi.
Amúgy érdekelne ki és mikor mer bevállalni egy Bill dalt:)
Azt én is szeretem :D
Reméljük a legjobbakat.
Számomra is!!!
Ugye meggyógyul??
Meggyógyul!!
Ő az egyetlen életemben akitől autogrammot kértem,pedig jó sok híres vevőm volt már.