X-faktor 2012 (beszélgetés)
Jaja, értem. Lehet. Nekem nem mindig fontos a kőkemény jelenlét. Vannak kedvenc számaim, aminek lehet, hogy az ég világon semmi köze az illetőhöz, aki énekelte, de mégis nagyon jó a hangulata.
Vannak előadók, akik meg azért tetszenek, mert nagyon hitelesek és a lelkük is benne van a zenéjükben.
Nekem ez nem mindig szükséges. A lényeg, hogy jó legyen hallgatni, vagy ezért, vagy azért.
Most komolyan ... ezt a Zámbó borzalmat ki tartja benn? Nem sül le a képéről a bőr, amikor meghallja, hogy benn maradhat és tovább folytathatja???
És Keresztes Ildi ... szégyen, hogy felvállalja ezt a helyzetet. Emiatt a baromarcú miatt egy hitelét vesztett előadó lesz. Szégyen gyalázat, ami ebben a műsorban folyik!!!!!! Felháborító!!!!!
Most is a legjobbat Gergőt hagyták a végére :D
Bunda a köbön a két leggyatrább persze ( Ildi pártfogoltjai ) csont nélkül tovább jutott...
Nekem feltűnt hogy Ildikó nem nézett ki boldognak hogy Hisztis Krisztián még mindig a nyakán maradt :D
De őszintén nem tudom sajnálni...
Like- Dávid párbaj
Feró mai aranyköpése a Cool-on volt :
-Le kéne cserélni a népet.
:D
ismét megvolt a szombat esti f*scsomó. :) a közös produkcióban is **** volt, de az egyéniben még ****abb. a nyekergőn, aki bent maradt tová
bbra sem értem mit ajnároznak, olyan egy semmi hangja van... adél nem volt rossz, de túl jó sem. stone meg olyan stone, semmi különös. a like nagyon tetszett, de nem sajnálom hogy kiestek ebből a majomságból. többet érdemelnek. :) gergő és timi meg szokás szerint nagyon nagyon jó volt.
Akik nem sajnálják a pénzt sms-re, azok meg fogják venni a lemezét is:((
Krisztiánkánk, mintha idesapádat hallanánk... legalább a lelke köztünk van teáltalad.
Sziasztok.
Az a baj, hogy mikor majd kiesik Krisztiánka, figyeljétek meg, azt fogja mondani, hogy már az is nagy teljesítmény, hogy idáig eljutott. Benn tartják mondjuk a 3. helyig és közli, hogy ő benne volt az első háromban. És még pökhendibb lesz. És csinálnak neki lemezt, és senki sem fogja megvenni, mert senki nem mazochista, hogy ilyen szart hallgasson.
Úgy gondolom Stone lesz a következő kieső. Őt követi az a srác aki most bent maradt. Azután pedig vagy Adél vagy Zámbó Krisztián esik ki.
A végére marad a nógrád megyei gereblye bűvölő és az egyetlen versenyben maradt lány.