X-faktor 2011 (beszélgetés)
senki se mondta, hogy éhen hal. de nem lesz hosszútávon ekkora felhajtás.
én nem irigylem se tőle, se a többitől ezt a pénzt. látom ugyanis, hogy mivel jár.
voltál már fellépésen?
közepes hang, az nem ő.
egyébként meg, akkor menj Kocsis koncertre, hatalmas élmény lesz :)
Én sem,pont elég nekik,hogy hónapokig eltartják őket,semmire nincs gondjuk.Én sem nézek ilyeneket,csak táncos vagy énekes műsorokat.
Off?
Erre azért nem tudok mit írni,mert én nem nézek ilyen VV-ket,meg Esküvős vackokat.Én nem adnék ezeknek egy fillért sem!!Éltek jómódban,önszántukból egy luxus házban,aztán meg kijön és sztár?????Le sem írom inkább,mint gondolok...
Bocs az off-ért!
Lehet, én nem sokat hallok róla, legalább is a tévében alig látni.
Talán az én tájékozatlanságom az oka, meg hogy ritkán járok koncertekre..
azzal a hanggal....:)))))))))))
bocs, pearl! Jó pasinak tartom, közepes hanggal
egyébként a hangszeres zenészek sínylik meg legjobban a tehetségkutató showkat.
A sok "haknista" gyakran kilöki a zenekarokat a fellépési lehetőségekről, falunapokról, városi rendezvényekről.
Igen,amikor még felkapott sztárok,ez is megvan,aztán jönnek az újabbak,és kevesebb a hakni.
Pl a tavalyi valóvilágosokat 130ezerért lehetett híni bárhova,a mostaniaknak 100 az ára.Ezek szerint rosszabbak,nem nézem:) Ezt pont ma olvastam.
Nem lehet megfogalmazni, mert ilyen nem létezik, ezt a média-guruk találták ki-odaát.
Szerintem ez nem más, mint az "isteni tehetség", amelyhez persze kemény munka, tanulás kell a boldogulásig.
Sokan nyertek már valamilyen versenyen, valamilyen díjat, aztán csak el vannak, mint a befőtt. Itt-ott énekelnek, fellépnek kis hazánkban, meg a határon túli településeken, kiadnak egy-két lemezt, aztán annyi.
Ilyen a számomra pl. Caramel és társai..
Ebből ma megélni aligha lehet, csak a legnagyobbaknak sikerül, de ők édes-kevesen vannak.
ja, az!!!
akkor az biztos benne van!!
:)))
beleolvastam a kommentekbe...akik BGrajongók, azok csak azzal tudnak jönni, hogy benne van az X. De én nem látom! Akkor velem van a baj?
Vagy mindenkinek mást jelent az X ezek szerint?
Ha ezt az x-t valaki megfogalmazná már végre....
Ön szerint ki lesz a nyerő?
456
Kocsis Tibor
626
Muri Enikő
295
Baricz Gergő
:)
A végén még meggazdagszom...:)
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)