X-faktor 2011 (beszélgetés)
Jövő héten indul az X Factor amerikai kiadása, Simon Cowell pedig átül az American Idolból az X Factor zsűrijébe, és most elárulta, mely számokból lett halálosan elege.
Simon Cowell, az X Factor ötletgazdája és producere a műsor amerikai kiadásának első évadja előtt elmondta, melyik az az öt dal, amit soha többet nem akar hallani a meghallgatásokon. Ezek:
R. Kelly: I Believe I Can Fly
Etta James: At Last ("Allergiás vagyok rá")
The Righteous Brothers: Unchained Melody ("Aki azt mondta, hogy ez a kedvenc számom, viccelt")
Jason Mraz: I'm Yours
John Legend: Ordinary People ("Sosem olyan jó, mint az eredeti")
Az amerikai X Factor szeptember 21-én indul, de a meghallgatások már márciusban elkezdődtek. Cowell mellett Paula Abdul is átjött az American Idolból zsűritagnak, rajtuk kívül még L.A. Reid és Nicole Scherzinger bírálja el a jelölteket.
történetesen, ha azt mondom kiesett mittomén ki
akár hazudhatok is
az nyilvánvaló, hogy sokkal előbbre járnak a felvételek, ebben az évben sincs ez másként.
A mentorok háza alatt már javában október volt, mikor azok még pánt nélküli nyáriruhában danolásztak a kertben.
Csak nem tudtam, pontosan hol tarthatnak jelenleg.
Egyébként meg biztos szabályellenes fölírni a facebookra, hogy valaki kiesett, valaki meg bent van a 12-ben.
több helyről is.
pl Feró hetekkel ezelőtt mondta valamelyik műsorban, hogy már tudja, kiket kapott.
ezenkívül: más fórumok, Fb, youtube, stb.
és tavaly is megvolt már a 12, mire adásba kerültek a válogatók.
szerintem nem kell ilyen paranoiásan gondolkodni.
Az RTL bármit levetethet, a műsor az ő tulajdona.
Komoly?
Vajon hol tarthatnak a felvételek már? A mentorok házát veszik most? Vagy még a Tábor?
Nem a youtube nézettség az, ami méri a sikert, hanem az, mennyire fogy majd a lemeze, meg mennyi ember csápol a koncertjén.
Megértettük, hogy azokat a számokat manipulálni is lehet.
Elírás :
..szerintem miért miért egyenlő a kettő ..
..Sőt, mindig nagyon bírtam..
utolsó megjegyzés, mert semmi kedvem köetekedő emberekkel beszélgetni :
Világosan leírtam, hogy nézettség nem egyenlő minőség. Erre felkapod a vizet, hogy szerintem miért egyenlő kettő.
Vagy pl. tegnap : jól leszidtam Geszti tavalyi X faktoros tevékenységét, erre rám írsz a semmiből, hogy én miért nem tisztelem a munkásságát meg miért vagyok rá irigy. Ki mondott ilyet ? Mert én nem. őt, mindig nagyon bírtam.
ÉS most is még neked áll feljebb.
Lezártam.
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)