X-faktor 2011 (beszélgetés)
Szerintem ez a csoport volt a legerősebb, és inkább csak ízlésbeli különbség volt a lányok között.
Nálam Farkas Éva kilógott, a többinek mind egyformán jó hangja van.
Szerintem Enikő a legjobb mind hangilag, mind előadásmódban, próbáljátok egyszer objektívan meghallgatni az antipátiát félretéve.
Nekem Vera nagyon tetszik, és az anyuka is, bár Blanka volt a lányok közül a kedvencem és őt sajnálom, de végül is jó döntés volt ez így.
Én is erre gondoltam :-)
De pl Keresztes Ildikó döntését sem értettem, amikor azt a kis melegnek kinéző de bitang jó hangú fiút kiejtette....szerintem az ilyen típus ettől nem erősödik meg...és neki lett volna helye a műsorban.
Na és mégis kit vittél volna helyette?
Barna G. a megbeszéltek miatt kizárva, Oltyán vagy Tarsoly? Akkor már inkább LilC. Neki viszonylag jó adottságai vannak, tud táncolni, előadni, van színpadi rutinja, a többin meg talán lehet csiszolni.
Én az Apollóból a vörös srácot egyedül továbbengedtem volna, és akkor ő lehetne LilC helyett a harmadik. Viszont az Apolló is tetszik, jók így hárman.
Azt én sem értettem,a két csaj miért nem került be-Nagyon jók voltak szerintem is-legalábbis a válogatón nagyon meggyőztek.
Sajnos Gesztit már kevésbé győzték meg:OO
Na,már alakul:DD
Még pár kilót ledob,és egész jó pasi lesz:))
Hajrá Norbi!!!!
XDD
15 kilót fogyott az X-Faktor góliátja - fotó
2011.10.10. 06:35
Drasztikus fogyókúrába kezdett Tarány Tamás. Az X-Faktor legjobb tizenkét versenyzője közé jutott énekest különleges módszerrel segítik a diétázásban, hogy jól érezze magát a színpadon.
Sokat gondolkodtam azon, hogy ez a fiú miért ilyen törékeny? Hogy nevelik? Mit csinálnak vele? Ez még egy lánynál is sok, nemhogy egy fiúnál, nem?
18 éves és úgy viselkedett, mint egy 8 éves kisfiú...
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)