X-faktor 2011 (beszélgetés)
Szerintem a te jellemzésed közelít a legjobban az én érzéseimhez, csak eddig nem tudtam magamnak megfogalmazni. Igen, borzongást érzek én is, ha meglátom. Ha csak hallani kell mondjuk rádióban, lehet, hogy észre sem venném. De így, hogy látom is, és beszél, egyszerűen rossz érzésem lesz.
Érdekes, itt eddig szinte mindenkinek Tamás és Tibi tetszik. Én is így vagyok vele. Tamás a csúnya fiúval valami imádnivaló volt. Ez hiányzik Enikőből és még sok más előadóból a mostani vv-ben, hogy azon felül, hogy lúdbőrözök, mikor hallom énekelni, még olyan szívemet simogató érzés legyen ránézni is.
Nem tudom milyen fűszert hiányolsz a hangjából? A mostani versenyzők közül szerintem neki van a legjobb hangja.
Lehet szeretni és nem szeretni, mint embert, de a képességeit vitatni úgy gondolom felesleges dolog.
Érdemes megnézned Dzsenifert, és akkor tudod miről beszélek.
Persze nem tetszhet mindenkinek mindenki, ez így természetes, különben unalmas lenne a világ.
Én azért nem is próbáltam meg jelenetkezni, mert tavaly is annyira erős volt a mezőny, hogy tisztában vagyok vele, hogy oda én nem lennék elég. De legalább beismerem, sok jelentkezőt viszont úgy gondolom, túlszárnyaltam volna:)
Igen, ezért gondolom úgy, hogy ciki lett volna a tavalyi kiesése után nem vinni az élő show-ba. Szerintem ezért döntött Feró úgy, hogy viszi, hogy Gesztit újra bántani tudják a tavalyi bakija miatt.
Geszti azt mondta, mikor Enikő visszajött, hogy ez az, amit tavaly hiányolt, a "fűszer" és hogy most jó sok fűszer volt benne. Hát, nem tudom, én még egy kis köménymagot sem éreztem benne:)
Átlaghang :))
Ez az!
Nincs miért felismerni, ha csak a zenét hallgatjuk :))
Ezek az átlaghangok eltűnnek a süllyesztőben,mert nincs fogódzó rajtuk! Legalább egy kicsit pöszítene :DDD
Enikó nem fogja megnyerni, de nem a hangja miatt, hanem azért mert túl feltűnő lenne, ha a végén az ő kezét emelnék magasba.
Viszont úgy gondolom hasonló utat fog bejárni, mint Wolf Kati. Aki szerintem a legnagyobb karriert futotta be eddig az X faktor első szériájának versenyzői között.
Na, ebben is egyet értek :)
Szerintem még Veca és Wolf Kati is jobban énekel nála.
Szép napot!
Én személy szerint hátborzongatónak érzem Enikőt. Nem a hangja miatt, de van benne valami, ami nagyon nem szimpatikus. Olyan mesterkélt, nem tehetek róla, így érzem.
Az én kedvencem: T. Tamás.
Remélem, sokáig élvezhetem még a hangját az X-Faktorban:)
Lehet, hogy igazad van dina, és ami az összehasonlítást illeti, én már nem emlékszem Dzsenifer hangjára..
Enikő teljesítménye eddig jó benyomást tett rám, lehet, hogy nem fog nyerni, de ha így halad, nem egyhamar küldik haza, legalább is remélem, hogy ezt jól látom.
"Fluor Tomi a Twitteren megosztott mai programja alapján az RTL Klubban volt megbeszélésen - lehet, hogy ő lesz a következő X-Faktor sztárvendége? "
emberek, ha ezek elénekeltetik valamelyik x-faktorossal a Mizut, én kitérek a hitemből!!!még akkor is, ha a lightosabb, akusztikus veziót is csinálják
szóval legyen inkább Fluor csak sztárvendég, de azért a dala nem méltó ebbe a műsorba, annak ellenére, hogy elismerem: nagy kultuszdal lett.
Egyetértek.Szerintem is jobb volt Dzsenifer.
Semmit nem érzek,mikor az Enikő előadja a dalt.,de elismerem a tehetségét,és a hangját.
Engem kifejezetten zavar,amikor énekel.
Kivéve a két héttel ezelőtti előadását,az egész jó volt-de nem volt meg a lúdbőr:O
Nem értek veled egyet Joysom:)
Az, hogy átütően jó a hangja, szerintem nem igaz rá. Elismerem, hogy jól énekel, de nekem átlaghangja van (persze nálam mindenképpen jobb, ezt is el kell ismernem:)
De szerintem nála ezerszer jobban énekelt tavaly Dzsenifer is
persze! :))
pacsii!!!
ne keverd a mainstream és a pop fogalmát.
egyébként egyetértek
Én nem vonom kétségbe a versenyzők érzelmeit, azok nyilván őszinték, hitelesek, a bajt abban látom, hogy az Rtl Klub "agyonrendezi" ezeket a tehetségkutatókat és a nézettség érdekében a szenzációhajhászástól, egy show műsoron túlmutató hajcihőtől, az érzelmek szándékolt felkavarásától sem riad vissza.
Ugyanezt láttam korábban a TV2 Megasztár versenyén is.
Minden csillogás, felhajtás itt üzlet, ahol cél a kereskedelmi csatorna minél nagyobb profitjának biztosítása, és ezt sajnos, elérik.
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)