X-faktor 2011 (beszélgetés)
Én úgy gondolom, hogy előtte más szögből mutatják Enikőt és ahová a kamera nem fókuszál onnan érkeznek a táncosok.
Nagyon látványos és túl buta dolog lenne, ha az rtl klub így buktatná le magát.
és?
múlik rajta valami?
Három napja maradt a gyógyulásra az x-faktorosnak
2011.11.03. 07:45
Cserbenhagyta a hangja szerda reggelre Tarány Tamást. Az X-Faktor mackós énekesének pedig lenne dolga bőven, hiszen hétvégén újabb dalokkal kell a mentorok és a közönség elé állnia.
Ezt eltanulták a "Nyugati" lesifotósoktól.
Még mondja valaki, hogy nem leleményes a magyar.
:DD
/Ha Lady Diana sofőrje nem ijed meg tőlük, ott Párizsban, az alagútban, előbbi még ma is élne../
A rohama után kórházba vitték az X-Faktor sztárt
2011. november 3., csütörtök 06:00
Kímélnie kell magát az Apollo23 együttes tagjának, Nánássy Tibornak, akire a szobatársa vigyáz, nehogy baja legyen. A diagnózis, bármily meglepő, epilepszia!
Egy időben olvasgattam a b.likket online és rájöttem hogy a szemfüles / 10 ezerért / olvasó-riporter nem létezik az újság munkatársai fotósai
szaladgálnak a szuper fotógépeikkel előásni a pletyiket...Feltünően jó minőségü képekről írják hogy lesifotók. Mert arccal nem merik bevállalni
miket ásnak elő. Lehetne perelni stb.Így a névtelen
olvasó-riporter megfoghatatlan...
Amúgy jó hogy nem nézek hiradót az utóbbi időbe.
Egész nyáron Buci meg Damu volt a hiradó sztárja
most jöhetnek a csajok. A tényleges hírekről meg minek tudni ? Azokat le se merik adni... Mennyivel izgibb téma pl. hogy mennyit lehet fürdeni a börtönbe./ irónia /
Ez engem is meglepett és eléggé felháborítónak tartom a csatorna eme lépését.
Semmi közük hozzá, továbbá Gallusz Niki és mások leszbikusságához sem.
Ocsmány dolognak tartom az ilyesmit közzétenni a televízióban, függetlenül attól, hogy ez adott esetben az illető részéről akár jó propagandának is felfogható.
/Gondolom, legközelebb a férfiakat veszik sorra.
"Mert ha egy üzlet megindul.."/
Ez a hír számomra is közömbös. Ibolyánál nem ez a baj, ez még tolerálható, pláne manapság.
Az a gond nála, hogy fegyelmezetlen, renitens, öntörvényű lány, aki képtelen egy közösségbe beilleszkedni, ezért rúgták ki korábban, Székesfehérváron az Aida-produkcióból is..
de, az ugyanaz
de úgy szerintem nem küldené be senki, ezért van ez az összeg
Tehát, csak ez?
Ha ingyen, küldené be valaki, csak úgy, vagy tenné fel a világhálóra, az szerinted, nem felháborító?
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)