X-faktor 2011 (beszélgetés)
??? ez most melyik kérdésemre is válasz? :)
mindig meghívják egymást a nagyobb koncertjeikre, ebben biztos vagyok- most meg pláne , hogy ennyire kevesen mentek Vecára, jól jött a "töltelék" :)
teljesen természetes, hogy a mostani X-eseket mutatták, most ők futnak, ezt a szekeret kell tolni. Ezen én nem lepődtem meg. Az előző széria énekesei már kevésbé érdekesek a bulvárnak, az rtl is az újakat promótálja minden lehetséges műsorban.
egyáltalán elmentek a volt X-esek? :DDD
ha már ez a kényes téma felmerült, és tehetségkutató, bár megasztáros, de ez valami zseniális tőle, tényleg van ott valami nagyobb hangi adottság náluk:
igen, emlékszem Pierrot indokaira, és maximálisan egyetértettem vele.
félre ne érts, én hinnék Neked, csak annyi netes mendemonda kering, hogy most már csak azt hiszem el, amire bizonyíték van. a többiről csak megérzéseim vannak.
Nem nézek RTL-t már a neten nézem meg az X-et is.
A témához még annyit hogy a Mega-nál pl Pierrot azért szállt ki mert nem tetszett neki hogy ilyen eldobható árucikk lesz a versenyzőkből. 1 év hírnév utána ha nincs szerencséje vége. Elhitetik velük hogy világsztárok lesznek utána meg ejtik őket...
Sajna meggyőzni úgy se tudlak... Az X Faktor online-t meg leszedték a netről kb 2-3 hete .Tavaly még rengetegen nyomultak rajta és Nikolas is rendesen ki lett pletykálva / meg a többiek is /Amit hagytak a neten az csak cukormázas rajongói reklámlap. A cenzúra utolérte a bulit. Tavaly az RTL-en idéztek is a fórumról : persze a legdurvább utálkozásokat pl a Nyári lányokról.Ez a hoxás fórum sokkal
finomabb mint az volt.Ott voltak nagyon durva beírások amit egy ideig töröltek is de utána már maradtak sajnos.Meg ott egymásnak is keztek beszólogatni eléggé ocsmány stílusban+ ámokfutók is kezdtek rákapni a fórumra így persze a végére
a normál fórumozók el is maradtak. Idén kevés hsz volt ritkán néztem én is így már csak az tünt fel hogy leszedték a netről. Jobb lett vona ha csak az eldurvult részeket törlik le de ez van.
Nikolasról meg a szlovák bulijáról is több cikk volt fenn a neten nem tudom hogy azok maradtak e.
Tavaly még azt is előásták hogy Dorka férje pl
miért lett eltiltva egy idpre a focitól..
Az biztos hogy véges a piac és a már befutottaknak is nehéz a fennmaradás...Már kezdenek a médiába is rájönni erre : A Mega nagy beharangozás után elmarad
/ vagy tolják / a Csillag születiket is jegelik.
Akkor úgy tünik csak az X marad tehetségkutatónak
egyenlőre. Az idei szériát futtatják egy évig. A tavalyiaknak már lejárt a szerződése ők már küszködhetnek. Sokan vannak a zenei piacon és még
azok is fellépnek akik a 68-as Ki Mit Tud-on léptek fel.
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)