X-faktor 2011 (beszélgetés)
akkor fogjunk össze
ma egy kolléganőm azzal fogadott, hogy a családdal imádják BG-t, és szavaztak is rá a múlt héten és előadta, hogy mennyire jól táncol, meg mozog a színpadon :))))
no,közvetlen közelről megtapasztalhattam, hogy az emberi füleket nem zavarja a konzekvensen hamis hang........
..ezt hogyan is érted??
Az időjárásra gondolsz, vagy másban leledzik az okod?
:)
én bírom MM-t!
nekem szimpi, és nagyot nőtt a szememben, mikor a múlt adásban odamondott BG-nek.
Ma végig nézem/hallgatom M.E-t is. Ilyen még nem volt.Ki kell szurkoljam a búcsúját :))
Tudom,ne reménykedjek..... :))
..lehet, hogy "Kisverától" kapta meg?!
:))
Megbüntették a rendőrök Malek Miklóst
2011-12-10 07:59:00
BUDAPEST — Igen drága autogramot adott csütörtök este Malek Miklós (36), ráadásul nem is akárkinek! Az X-Faktor mentora ugyanis éppen egy koncertről tartott hazafelé mentoráltjaival, Tarány Tamással és Kocsis Tibivel, amikor figyelmetlenül egy olyan utcába kanyarodott be, ahová csupán a BKV és a rendőrség hajthat be.
az édes vörös meg rém,es- szerintem.
sebaj :)
én is azt olvastam, hogy arra már nem kaphat.
majd visszatérünk rá, ha aktuális lesz :)
brrrrr édes bor.
Csak a Tokaji Szamorodnit szeretem édesen.
Tudom,Zebi :P :))) Készülök a gálára,lesz nekem jegyem :)) Tibit sajnálnám,de ha ez az ára... :)))
Nem emlékszem igazán a tavalyira,azt hol néztem,hol nem.Nem volt kedvencem.Idén Tomi is Gergő ott tart a képernyő előtt :)
Bort behűtötted,hozod? :)
nem tudom, mi lesz a mi téma, lehet, hogy már semmi.
Duettek (sztárduettek) mikor voltak tavaly? Valamikor így az utolsó adások egyikében, nem??
Meg biztos lesznek már karácsonyi dalok is. Vagy az is csak jövő héten?
Baricz szerintem ma kiesik, bár itt mocorog a fejemben valami miatt, hogy Kocsis Tibi esik ki és BG-vel párbajozik.... Próbálom elűzni a gondolatot, de nem megy...
Ha mégsem esik ki BG, akkor jegyet kell vennem :))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)