Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
VV Anikó fanok ide! (beszélgetés)
Az RTL meg eldönti...ha ha ha
Nehéz szülés volt! Lehet h Jerzy jobb lett volna, de most már mind1!
Mondjuk ha Alek továbbra is így viselkedik akkor lehet esély!
Eltévesztetted a ház számot :) itt Anikó imádok vannak!
Így tudsz szavazni Évára:
Ha azt szeretnéd, hogy Éva maradjon versenyben, akkor küldd az Éva nevet 1799-es számra..................
Hajrá Éva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anikó párbajellenfele Éva, ezért szépen megkérek mindenkit, aki szereti Anikót szavazzon rá, hiszen minden szavazat számít és nagyon szorítsunk érte!
Így tudsz szavazni Anikóra:
Ha azt szeretnéd, hogy ANIKÓ maradjon a Villában, akkor küldd az ANIKÓ nevet SMS-ben a 1799-es számra (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val), vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 1-es kódot (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val)!
Jó csak ha nekem ott omlik össze a párbajon!:( Bár tudom h erős csaj!
DE Bécinek is ott mondta h őt vigye ki hátha látja az anyját!
Lehet, hogy nem igaz a hír, csak el kell adni a lapokat.
Hajrá Anikó!!!!
Azon töprengek h írjak be neki smst, mert elég gáz h ha nem lesz ott az édesanyja! Viszont vki meg azt pedzegeti h ez a hír kamu úgyis összeszedik a végén!
Az túlzás, hogy én Anikó fan lennék, de azt gondolom a bentlévő személyek közül leginkább ő érdemelné meg a fődíjat.
Jól teszed töltsed csak :)
Az enyém is!:) Lehet h a másikat is feltöltöm!:)
Anikó ma végre megnevezi párbajellenfelét, akire már a fél ország kíváncsi. Mindenesetre a mobilom feltöltve :))
REmélem Jerzyt viszi este!
A Benkő show-ba mondjuk tényleg iq betyárok voltak!:)
még a végén megkedvelsz, asszem elvesztél:P:D
:D wááá lebuktam:))De jófej vagy;)
ha mégegyszer irsz ide az már rejtett rajongást jelent anikóiránt:DDDDDDD
Szenvedni?Neeem,tévedsz:)De igaz,nem sok keresnivalóm van itt:)))
hát ha elképzelem az oda jelentkező nők értelmi szinvonalát valami azt sugja hogy sokat fogunk röhögni:D
Én nem hiszem h fogom úgy mint a vv-t! :) Max belenézek! Az már nagyon megrendezett lesz!
További ajánlott fórumok: