Veszprémi anyukák vagy az országból bárhonnan ismerkedjünk! (beszélgetés)
Szióka!
Melyik az a Bóbita?Hol van Veszprémben?
Sziasztok lányok!
Jobbulást a kicsiknek!
Mi is jól vagyunk,a fogam fájdogál néha,de kibírható!Amúgy takarítgatok,főzök,stb.,semmi extra!
Vigyázzatok magatokra!
Szia!Megvagyunk,csütörtökön megyünk vissza a dokihoz,remélem addigra minden ok lesz,és nem találnak semmit a pisijében!7napig kapta az antibiotikumot,szegényemnek nagyon ment a hasa.Most kapja ezt a pro+kid probiotikumot.Talán már jobb.
Veletek mizu?Lánykádnak rendbe jött a pocakja?Te mikor kezdted adni a darabos kaját,és a azt amit ti is esztek?
sziasztok!Adri hogy vagytok?minden rendben a picurkáddal?Vikoka,ti hogy vagytok?én megéreztem a frontokat a terhességem alatt,mert akkor még jobban rugdosott az uraság,és a hölgyemény.most is tudom ha front jön,mert sokkal nehezebb velük.
szép napot nektek!
Sziasztok!
Hali Vikoka :D lám lám.
Egy kis segítségre lenne szükségem veszprémi anyukáktól.
Kinek jár a Bóbita bölcsibe a kicsikéje? Milyen?
Egyáltalán mit kell vinni majd neki?
Egész nap nagyon aktív,főleg ha hallja az apja hangját,akkor meg aztán :)
És hajnalban is felkel,ha éppen alszom akkor is,de nem baj!Frontokra?Még nem vettem észre,de mondjuk már nagyon örülnék ha kitavaszodna,és melegebb lenne!
Te érzékeny vagy a frontokra?Rosszul vagy vagy milyen tünetek vannak?
Szép napot,vigyázzatok Ti is nagyon magatokra!
Jól vagyunk,köszönjünk!Nő,mint a bolondgomba,mocorog,mint sajtkukac hála az égnek!
Ti hogy vagytok?Mizújs veletek?
Szia!
Én sem tudom mi van a csajokkal igen csendben vannak:)!
A nátha elmúlt,hál'isten!
Hát a múlt hét elég kacifántos volt...a pici fiam pisije nagyon erős szagu volt.Elvittem dokihoz,csinált gyors tesztet,talált benne fehérjét.Az esztékában leadtam a vizeletét,ott baktériumot találtak,de azt nem tenyésztették ki,tehát nem tudta a dokinénink hogy milyen baktériumról van szó.Ma le kellett adnom az antsz-ben a pisit újra,hétfőn derül ki hogy mi is a helyzet.Már egy hete jeleztem a dokinak hogy mi a helyzet de még mindig nem kaptunk rá semmi gyógyszert...remélem hétfőig minden oké lesz.Ma reggel még éreztem a pelusában erős pisi szagot,de délben mikor cseréltem már normális volt a vizelete.Remélem nem lesz gond.
Egyébként meg tök boldog vagyok,kébzed elindult!!!Végig 'balettozott' a szobán:)!Aztán még egyszer,és utána már nem akarta.Mikor lesz ebből szerinted járás?Nálatok hogy volt?
Veletek minden ok?
Én rengeteg hasznos tanácsot kaptam/olvastam a terheségem alatt azon az oldalon,és most is.
A buta emberekel nem kell foglalkozni....
Szia!Nagyon aranyos:)!
Csak azért kérdeztem,mert én 'gyakorikérdések' függő vagyok:))).Minden nap látogatom a terhességem kezdete óta.
Szia!
Igen. Miért? Ha bármit beírok a keresőbe, gyakran jön ki ez az oldal.
Tettem fel új képeket a naplómba.
A haszkovón lakunk,
csikai3@freemail.hu
Gondban vagyok én is nem tudom mikor vegyem meg az első cipőt.Még csak bútorok mellett,lépeget,egyedül nem megy.Még talán 1 max 2hónap.De ha pl március körül menni kezd feleslegesnek tartom kiadni 7-8ezret agy zárt cipőre,mert akkor mindjárt ott a szandi szezon nem?Vagy egy filig zárt-félig nyitott cipőcskét vegyek inkább tavaszra?
Szia!
Jól vagyunk,kicsit taknyos de más semmi.Lekopogom:)!Nem igazán érdekli még a hó...:))),talán majd jövőre.Minden nap megyünk sétálni,de elvan a kocsiban,nem kívánkozik ki.
Lázassak is a gyerekek?
Milyen cipőt vettél első cipőnek?
Balázs :)
Mi már előtte tudtunk fiúnevet,mivel a Párom is Balázs :D
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Képzeljétek most jöttünk meg az Uh-ról,minden rendben,és kisfiúnk lesz,nagyon boldogok vagyunk!
Vigyázzatok magatokra!Szép napot!